Άγριες Μέλισσες: «Θα είμαι και του χρόνου στο σήριαλ»

«Λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες»

Ο Γιάννης Βασιλώττος έχει κάνει μία δυνατή είσοδο στο καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και ήδη ξεχωρίζει με τον ρόλο του ως «Μπάμπης».

Ήθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» «άδειασε» τη Σκορδά και τον Λιάγκα 

Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα ο ηθοποιός μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου για τη σχέση του με την «Ασημίνα»: «Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης με την Ασημίνα. Εγώ ως Γιάννης θα ήθελα. Βλέπω το σήριαλ και λέω «Βρε Μπάμπη πάρε την απόστασή σου. Βλέπεις ότι θα πληγωθείς κι άλλο»».

Ο Μπάμπης και η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Μπάμπης και η Ασημίνα από τις Άγριες Μέλισσες

Μιλώντας για τον χαρακτήρα που υποδύεται αναφέρθηκε και στις προσωπικές του σχέσεις λέγοντας πως έχει κάποια κοινά στοιχεία με τον Μπάμπη. «Έχω ζήσει να ποθείς έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Τώρα που είμαι στις Άγριες Μέλισσες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε στις ίδιες παρέες. Στα social media λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες».

 Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε για όλα Στη φωλιά των Κου Κου

 Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε για όλα Στη φωλιά των Κου Κου

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα θα συνεχίσει και του χρόνου στη σειρά;


Ο Γιάννης Βασιλώττος αποκάλυψε πως θα είναι και την επόμενη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. «Θα είμαι και του χρόνου στο σήριαλ. Βέβαια, δεν έχω υπογράψει κάτι. Μου αρέσει που θα είμαι και την επόμενη σεζόν γιατί μπαίνουμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία, τη Χούντα.», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top