Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα θα συνεχίσει και του χρόνου στη σειρά;

Βίκυ Διαμαντοπούλου: «Είχα κάνει δοκιμαστικό και για τον ρόλο της Δόμνας»

Η Βίκυ Διαμαντοπούλου μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Μπορεί τώρα να την απολαμβάνουμε στο ρόλο της «Σοφούλας», αλλά όπως είπε είχε κάνει για τον ρόλο της Δόμνας.

«Η Σοφούλα είναι ένα πλάσμα που αρπάζεται από τη στιγμή κι αυτό έγινε η ευκαιρία του Βόσκαρη να τη χειριστεί. Είχα κάνει δοκιμαστικό και για το ρόλο της Δόμνας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά ταίριαξα στη Σοφούλα», είπε αρχικά στον Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Αυτοί είναι οι τρεις νέοι ηθοποιοί που μπαίνουν στις «Άγριες Μέλισσες»

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι πολύ καλός άνθρωπος και με βοήθησε σε όλες τις σκηνές μας και είναι πολύ καλός ηθοποιός και γι’ αυτό φαίνεται τόσο κακός. Η Μαρία Κίτσου είναι υπέροχη, έχει πολύ καλό χιούμορ, είναι ένα μεγάλο τρολ. Δέχομαι ερωτικά μηνύματα, αν και δεν τα καταλαβαίνω αυτά γιατί είμαι σε άλλο κόσμο. Μου έχουν στείλει και… πονηρές φωτογραφίες, σοκαρίστηκα, αλλά έμαθα να μπλοκάρω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης και οι αδερφές Σταμίρη αποκαλύπτουν το φινάλε


Άραγε θα δούμε τη νεαρή ηθοποιό και την επόμενη σεζόν στη σειρά; «Με τον «Άγγελο» ταιριάζουμε, αλλά ως φίλοι, είναι ένας άνθρωπος που θέλω να έχω στη ζωή μου. Δε θα ντυθεί η Σοφούλα μοναχή, αλλά θα μπει σε άλλη κατάσταση και ενδυματολογικά και σκηνογραφικά. Δεν ξέρω αν η Σοφούλα θα συνεχίσει και του χρόνου στις Άγριες Μέλισσες, περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top