Άγριες Μέλισσες: Ο σκηνοθέτης και οι αδερφές Σταμίρη αποκαλύπτουν το φινάλε

«Θα γίνει χαμός», είπε η Μαρία Κίτσου

Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίους μήνες για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και για το πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες των πρωταγωνιστών.

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μίλησε σε podcast στην πλατφόρμα Soundis για όσα θα δούμε το επόμενο διάστημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά και για το φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Στον «αέρα» της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» έπαιξε ένα απόσπασμα των μίνι spoilers που έκαναν ο σκηνοθέτης, αλλά και οι αδερφές Σταμίρη, «Λενιώ» και «Δρόσω».

Σε εκκρεμότητα το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» - Δεν έχει γραφτεί ακόμα

«Δίνοντας ένα άτυπο δικό μου spoiler, φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος και θα αποκαλυφθούν τα πάντα», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου και τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Δανάη Μιχαλάκη: «Πρέπει να ανοίξει ένα άλλο κεφάλαιο».

 «Θα γίνει χαμός, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στα επόμενα 60 επεισόδια και κλείνουν τα ζητήματα. Τα τελευταία επεισόδια δε θα τα ξέρει άνθρωπος. Θα μας κλείσουν στο στούντιο για μία εβδομάδα», πρόσθεσε με χιούμορ η Μαρία Κίτσου.

Ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της σημειώνοντας: «Τους έχω πει ότι κανείς δε θα ξέρει. Μόνο τρεις άνθρωποι, ενδεχομένως και κάποιοι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν σε σκηνές. Οι περισσότεροι άλλοι ρόλοι θα πάρουν το σενάριο on the day, ειδικά για τα 16 τελευταία επεισόδια».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top