Ήθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» «άδειασε» τη Σκορδά και τον Λιάγκα 

Όσα έγραψε ο Γιάννης Βασιλώττος μετά τη συνέντευξή του

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του ηθοποιού στο «Πρω1νό»

Καλεσμένος στο «Πρω1νό» ήταν ο Γιάννης Βασιλώττος το πρωί της Πέμπτης.

Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον «Μπάμπη» στις «Άγριες Μέλισσες», ήταν δυσαρεστημένος από τη συνέντευξη που έδωσε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας: «“Έπνιξα” τον χωρισμό μας στα ντραμς, Φαίη!»

Γιάννης Βασιλώττος

Ο Γιάννης Βασιλώττος είναι ο «Μπάμπης» στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο παρουσιαστής γελούσε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όταν χώρισε με τη Φαίη, έμαθε ντραμς. «Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει…», έλεγε ο νεαρός ηθοποιός με την αμηχανία του να είναι εμφανής.

Παρότι οι παρουσιαστές του υποσχέθηκαν να βρεθεί ξανά στην πρωινή εκπομπή ώστε να μιλήσουν περισσότερο, μιας και αυτή τη φορά ο μισός τηλεοπτικός χρόνος πέρασε με τα αστεία που έκανε το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι, ο Γιάννης Βασιλώττος ενοχλήθηκε και λίγη ώρα μετά «άδειασε» τη Φάιη και τον Γιώργο με ένα μήνυμα στο Facebook.  

Σε εκκρεμότητα το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» - Δεν έχει γραφτεί ακόμα

«Δέχτηκα λοιπόν την πρόσκληση εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και ιδιαίτερα στον κλάδο στον οποίο εργάζομαι και νιώθω χρέος μου να τοποθετηθώ επί του θέματος και να εκφράσω την άποψή μου. Δε θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει. Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν», έγραψε μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός δεν έδειξε να ενοχλείται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αφού ανταποκρίθηκε με χιούμορ σε όσα συνέβαιναν.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top