MasterChef 5 Μαρία: Aπάντησε για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Ιωάννη

«Η σχέση που έχω με τη Μαργαρίτα είναι αληθινή»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας στους «Κου Κου»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Λαζαρίδου, η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για όλους και για όλα

MasterChef 5: Αποχώρησε η Μαρία με κλάματα!

Η Μαρία εξήγησε πόσο κοντά ήταν με την Μαργαρίτα μέσα στο παιχνίδι, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν δημοφιλής στον κόσμο, ενώ απάντησε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό ο Τζιοβάνι για εκείνη και τον Στέφανο, κατηγορώντας τους πως έβαλαν αρχηγό τη Μαργαρίτα για να τη διώξουν από τον διαγωνισμό.

Μαρία Λαζαρίδου

«Ήθελα να πάω πολύ μπροστά στο παιχνίδι. Δεν περίμενα να φύγω, φυσικά αφού μαγείρεψα κατάλαβα πως ήρθε η ώρα μου. Δεν περίμενα αρκετά πράγματα από αυτά που είδα, παρόλα αυτά αισθάνομαι πολύ καλά», δήλωσε αρχικά.

Μαρία Λαζαρίδου Κατερίνα Καραβάτου

«Φυσικά και υπάρχει η φιλική σχέση με τη Μαργαρίτα. Και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Φυσικά μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν εντάσεις, όχι μόνο ανάμεσα σε εμένα και τη Μαργαρίτα αλλά γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας καθόμασταν στο δωματιάκι μας και κάναμε το συμβούλιό μας. Όταν εγώ ξεκίνησα να κάνω παρέα με τη Μαργαρίτα, δε γνώριζα ούτε το ταλέντο της, ούτε πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο. Μετά την επιστροφή της υπήρξε μία ένταση ανάμεσά μας, γιατί έκατσε περισσότερο πάνω από τον Στέφανο, αλλά μετά με προσέγγισε και το λύσαμε», είπε στη συνέχεια για τη φίλη της. 

MasterChef Μαρία: «Ευχαριστώ τη Μαρίνα, αλλά δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν!»

Ιωάννης Αυλωνίτης Μαρία Λαζαρίδου

Παράλληλα απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Ιωάννη Αυλωνίτη. «Ο Ιωάννης ξέρει πάρα πολύ καλά τι σχέση έχουμε. Η σχέση μας είναι φιλική. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσουμε επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες. Αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός. Με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης. Όχι με λόγια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως αυτό δημιουργήθηκε από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δε θα είχα πρόβλημα να το πω», ξεκαθάρισε η Μαρία.

Master Chef 5 Μαρία: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από τον διαγωνισμό

Όσον αφορά στην ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε εκείνη και τον Τζιοβάνι, είπε: «Δε με ενόχλησε το ότι ήρθαν οι παλιοί παίκτες, αλλά το ότι έπρεπε να μπω στη διαδικασία να παλέψω για τη θέση μου. Όσο για τη δήλωση του Τζιοβάνι, την είδα μόλις βγήκα από το παιχνίδι και εντυπωσιάστηκα. Δεν το περίμενα, εμένα δεν μου είχε δείξει ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί δεν το εκδήλωσε εκείνη τη στιγμή; Ήταν πολύ κακοπροαίρετο σχόλιο και εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ είχα μιλήσει με τη Μαργαρίτα και μου είχε πει πως θέλει να είναι αρχηγός και το είχε πει και στον Στέφανο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top