MasterChef 5: Αποχώρησε η Μαρία με κλάματα!

«Δε θέλω να φύγω και δεν μπορώ να το πιστέψω!» είπε

Η πρώτη μέρα αποχώρησης, μετά τις επιστροφές των παικτών στο MasterChef 5, έφτασε! Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Παύλος, ο Αλέξανδρος και η Μαρία, «έχασαν» το χαμόγελο τους καθώς έπρεπε να αντιγράψουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο πιάτο του chef Νίκου Παπαστεργίου.

MasterChef 5: Αυτό είναι το δύσκολο πιάτο που πρέπει να αντιγράψουν!

Γαστρονομία υψηλού επιπέδου και μόνο, ήταν το ζητούμενο πάνω στο οποίο δοκιμάστηκαν οι διαγωνιζόμενοι, προκειμένου να κρατήσουν τη θέση τους στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαγειρικό διαγωνισμό.

Μαρία και Αλέξανδρος υποψήφιοι αποχώρησης στο masterchef

Η Μαρία και ο Αλέξανδρος 

Tελικά τη χαμηλότερη βαθμολογία είχε η Μαρία, η οποία και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια! Ένα λάθος στην παρασκευή της κόστισε και είχε επιπτώσεις τόσο στο οπτικό αποτέλεσμα και στο σχήμα των υλικών της όσο και στην γεύση. Μάλιστα, μπέρδεψε και τους βαθμούς θερμοκρασίας που μαγείρεψε ένα υλικό με αποτέλεσμα να μην της ψηθεί καλά.

Οι βαθμολογίες του Αλέξανδρου:

Σωτήρης Κοντιζάς: 9/10
Πάνος Ιωαννίδης: 9/10
Νίκος Παπαστεργίου: 8/10

«Δε θέλω να φύγω και δεν μπορώ να το πιστέψω! Μου λείπουν ήδη τα πάντα από το MasterChef! Έμαθα πάρα πολλά πράγματα μαγειρικά. Όλα τα κρατάω για το μέλλον! Θα μου λείψει περισσότερο η Μαργαρίτα και θα ήθελα να φτάσει στον τελικό!» είπε η Μαρία στους κριτές.

Αποχώρησε η Μαρία

Η Μαρία αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top