MasterChef Μαρία: «Ευχαριστώ τη Μαρίνα, αλλά δε χρωστάω τίποτα σε κανέναν!»

Η κάρτα ασυλίας που έφερε να πάνω-κάτω στον διαγωνισμό μαγειρικής

Όσα είπαν οι παίκτες του MasterChef 5 στην κάμερα των «Κου Κου»

Όπως σε κάθε επεισόδιο του MasterChef 5, έτσι και σε αυτό του Σαββάτου όπου αποχώρησε η Βίλλη Σέργη, βρέθηκε η κάμερα των «Κου Κου» κι ο Γιώργος Κρικοριάν.

Ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στη συγκεκριμένη ψηφοφορία αποχώρησης ήταν και η Μαρία Λαζαρίδου

Ανατροπή στο MasterChef: Η Μαρίνα έσωσε τη Μαρία με την κάρτα ασυλίας!

Η Μαρία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της για την, ήττα της μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία, αλλά και για την κάρτα ασυλίας που της έδωσε η Μαρίνα.

Μαρία Λαζαρίδου

«Η ομάδα έκρινε ότι μαγειρικά είμαι αδύναμη και με ψήφισαν. Δεν πιστεύω ότι ήταν η αλήθεια τους, άλλο πράγμα είχαν στο μυαλό τους, αλλά είπαν αυτό για να πουν κάτι. Άλλαξα γνώμη για κάποια άτομα, όχι γιατί με ψήφισαν, για κουβέντες που ειπώθηκαν έπειτα. Αυτό που είπε ο Νίκος ότι θα κάνει τα πάντα για να χάσει η ομάδα, δεν ήταν έντιμο και ήταν πολύ κακό για την ομάδα. Δεν εναντιώθηκε κανείς και δεν το καταλαβαίνω. Θεωρώ ότι ήμουν το εύκολο θύμα. Πιθανόν αν η Ανούς δεν είχε πάρει ασυλία, να είχε ψηφιστεί κι εκείνη», είπε αρχικά η 23χρονη παίκτρια. 

MasterChef 5: Η κόντρα για τα μάτια μιας παίκτριας!

MasterChef Μαρίνα

«Δεν ξέρω με ποια λογική η Μαρίνα μου έδωσε την κάρτα, είπε ότι δεν μπορεί την αδικία. Την ευχαριστώ, αλλά δεν ξέρω αν θα έκανα το ίδιο. Δεν αισθάνομαι ότι χρωστάω τίποτα σε κανέναν!», συμπλήρωσε η Μαρία. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top