Μπιμπίλας σε Περρή: «Με γελοιοποιούσατε μέσα από μια εκπομπή»

Χαμός στο «Πρωινό»

Με αφορμή το πλήθος καταγγελιών για κακοποίηση και περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στον «αέρα» του «Πρωινού» πως μέσα στο επόμενο διάστημα ετοιμάζονται καταγγελίες για δέκα άνδρες ηθοποιούς, διευκρινίζοντας πως οι καταγγελίες αφορούν «κάθε μορφή βίας».

Στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ο Γιώργος Κιμούλης;

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δε δίστασε μάλιστα, να δείξει δημόσια την ενόχλησή του για τον τρόπο που του είχε συμπεριφερθεί στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Βαγγέλης Περρής: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τον Θέμο Αναστασιάδη

σπύρος μπιμπίλας βαγγέλης περρής

«Κύριε Περρή εγώ χαίρομαι που τα λέτε αυτά σήμερα γιατί αν θυμάστε, πριν από δέκα χρόνια σας είχα πάρει τηλέφωνο και σας είχα πει ότι προσέξτε τι λέτε για μένα στην εκπομπή του Θέμου, διότι γελοιοποιούσατε κατά κάποιον τρόπο – όπως εσείς νομίζατε – με το χιούμορ σας το άτομό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα αναθεωρείτε το πώς λειτουργούσατε στην τηλεόραση. Καταλαβαίνετε λοιπόν το λάθος σας, διότι βγαίνατε και με γελοιοποιούσατε μέσα από μια εκπομπή χωρίς καν να με ξέρετε. Δεν θύμωσα τώρα. Χαίρομαι πραγματικά που αλλάξατε», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top