Στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ο Γιώργος Κιμούλης;

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για το πολυσυζητημένο συμβάν

Μετά τα όσα δήλωσε η Ζέτα Δούκα την περασμένη Τρίτη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», αρκετές ήταν οι πρωταγωνίστριες που μίλησαν ανοιχτά για την κακή συνεργασία τους με τον Γιώργο Κιμούλη

Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο Γιώργος Κιμούλης ήταν δύσκολος συνεργάτης»

Ανάμεσα σε αυτές η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Γερονικολού, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη αλλά και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής στο «Ευτυχείτε», στο σημερινό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θα τεθεί πειθαρχικό θέμα για τον Γιώργο Κιμούλη. 

Γιώργος Κιμούλης Φωτεινή Μπαξεβάνη

Ο Γιώργος Κιμούλης με την Φωτεινή Μπαξεβάνη στην παράσταση «Το παγκάκι»

«Μαθαίνουμε ότι ο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών σε έκτακτο συμβούλιο που έχει σήμερα σκοπεύει να δεί τι μπορεί να γίνει έτσι ώστε αυτή η υπόθεση να παραπεμφτεί στο πειθαρχικό», ειπώθηκε αρχικά. 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στη συνεργασία με τον Κιμούλη έχασα τη φωνή μου»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα: «Το πειθαρχικό συμβούλιο είναι ένα συμβούλιο στο οποίο μπορεί να έρθει ένας ηθοποιός να καταγγείλει αλλά μπορεί και αυτεπάγγελτα μόνο του να ασχοληθεί με ιστορία που αφορά σε μέλη του. Αυτό είναι μια φήμη που κυκλοφορεί ότι κάποιες ηθοποιοί έχουν πάει σε έναν νομικό και όχι σε εμάς για να καταγγείλουν κάτι. Το καταστατικό του σωματείου μας λέει ότι όταν υπάρχει αντισυναδελφική μπορείς εφόσον συσταθεί το πειθαρχικό και εφόσον έρθουν τα διαπληκτιζόμενα μέλη και μιλήσουν σε αυτό να διαγράψει κάποιο μέλος του».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top