Ταμίλα Κουλίεβα: «Ο Γιώργος Κιμούλης ήταν δύσκολος συνεργάτης»

Συνεργάστηκε μαζί του στην ίδια παράσταση με την Κατερίνα Γερονικολού

Δείτε τι δήλωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Ταμίλα Κουλίεβα

Πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν βγει να μιλήσουν για την συνεργασία τους με τον Γιώργο Κιμούλη μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα, την περασμένη Τρίτη, για κακοποίηση από τον ηθοποιό σε συνεργασία τους το 2008. 

Μάλιστα, η Κατερίνα Γεορνικολού, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram, κατηγόρησε τον ηθοποιό για ψυχολογική βία στην παράσταση «Δον Ζουάν». Πάνω σε αυτό, τοποθετήθηκε σήμερα και η Ταμίλα Κουλίεβα, η οποία συμμετείχε επίσης στη συγκεκριμένη παράσταση:

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στη συνεργασία με τον Κιμούλη έχασα τη φωνή μου»

«Το γεγονός ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι δύσκολος συνεργάτης δεν είναι κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα πρέπει να μιλάμε για αυτό. Έχω φύγει από παραστάσεις όταν συνέβαινε αυτό. Εγώ σε χώρο εργασίας δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Πρέπει να ξεχωρίσουμε την κακοποίηση από την σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ σε μια δουλειά είχα βιώσει bullying από μια γυναίκα συνάδελφο, και έφυγα», τόνισε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ευτυχείτε». 

Γιώργος Κιμούλης: Οι έξι γυναίκες που τον κατηγορούν για ψυχολογική βία

Σημείωσε ότι η θέση της είναι λεπτή και δεν μπορεί να πει πολλά, αλλά ότι είχε παρατηρήσει μια ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και την Κατερίνα Γερονικολού. Επίσης, ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν έχει δεχτεί ποτέ βία από τον διάσημο ηθοποιό. 

«Είχαμε εμπιστευτεί η μία στην άλλη πολλά πράγματα και είχαμε μιλήσει. Μιλάμε σίγουρα για έναν δύσκολο συνεργάτη…» επανέλαβε η Ταμίλα Κουλίεβα για τον Γιώργο Κιμούλη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top