Γιώργος Καράβας: Το άγνωστο παρελθόν του με την τηλεόραση και το μόντελινγκ

Όσα αποκάλυψε ο coach του GNTM σε πρόσφατη συνέντευξή του

Ο Γιώργος Καράβας κέρδισε τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, όπου είχε αναλάβει τον ρόλο του να δίνει συμβουλές στους διαγωνιζόμενους, καθώς είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα με ζηλευτή πορεία στο εξωτερικό.

Για τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα, την επιτυχημένη καριέρα που έχει χαράξει και συνεχίζει να το κάνει στο χώρο του μόντελινγκ, αλλά και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την κούκλα σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, μίλησε το εντυπωσιακό μοντέλο στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γιώργος Καράβας: Έτσι… έριξε τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού

Ο ίδιος ανέφερε πώς προέκυψε το μόντελινγκ στη ζωή του, αποκαλύπτοντας παράλληλα μια άγνωστη ιστορία για το ντεμπούτο του στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Όταν φοιτούσα στη σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας, η Γιάννα Νταρίλη μου πρότεινε να ασχοληθώ με τη μόδα. Η πρώτη απάντησή μου ήταν αρνητική. Υπήρξε μια περίοδος έξι μηνών που δούλευα σε μια εκπομπή της ΕΡΤ για τον απόδημο ελληνισμό. Δεν ήταν κάτι που μου άρεσε και γι’ αυτό τέλειωσε γρήγορα…Η Γιάννα με πήρε από το χέρι και με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Τον χώρο της μόδας δεν τον γνώριζα και ίσως γι’ αυτό να είχα κάποιες φοβίες στην αρχή. Είχα μεγάλη αναστολή…»

Ενώ παράλληλα υπογράμμισε: «Δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή. Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα που στη μόδα είναι δεδομένα, που δεν έχουν να κάνουν με το κομμάτι της σεξουαλικής προτίμησης. Δεν μπορούμε να μην βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν κατανοούμε ως παράξενο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Καράβας κάνει ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του!

Στην ερώτηση για το πώς είναι ώς πατέρας, ο coach του GNTM ανέφερε: «Είμαι ένας συγκαβατικός πατέρας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω στα παιδιά μου να μην κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Να κάνουν ό,τι θέλουν. Μπορώ να τους καθοδηγήσω στο σημείο που αισθάνομαι safe μέσα μου, ότι τους έχω μεταμπαλαδεύσει τα βιώματα μου, τις εμπειρίες μου και αυτά που θέλω να κάνουν ως άνθρωποι. Εμένα με κάνουν ό,τι θέλουν. Η γυναίκα είναι αυτή που βάζει τα όρια μέσα σε ένα σπίτι. Πολλά μηνύματα που μου στέλνουν γυναίκες τα βλέπω με τη γυναίκα μου».

Όσον αφορά τέλος τον μεγάλο νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοφ και την επιλογή του κοινού να τερματίσει στην πρώτη θέση, ο Γιώργος Καράβας σχολίασε: «Τον Ηρακλή τον έχρισε νικητή και το τηλεοπτικό κοινό. Μπορεί να αντέξει περισσότερο από τον καθένα, διότι βιωματικά έχει περάσει δύκολα».

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top