Θέμης Big Brother: «Στο ριάλιτι απαγορευόταν να μιλάμε για κάποια γεγονότα»

Στα 18 του χρόνια έχει ήδη κάνει μπότοξ!

Ο Θέμης, o 18χρονος make up artist και you tuber που έγινε γνωστός μέσα από το «Big Brother», το πρωί της Παρασκευής μίλησε στη «Φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε διάφορα γεγονότα που έγιναν στο ριάλιτι και οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ

Γνωστή ηθοποιός για Άννα Μαρία: «Έβριζε κι ο κόσμος της έδωσε 100.000 ευρώ»

«Υπήρχαν κάποια πράγματα που έγιναν, τα οποία θεωρούνταν ως μη γενόμενα. Δηλαδή, αναφερόταν από τον Big Brother ότι απαγορεύεται να μιλήσουμε γι’ αυτά τα γεγονότα. Δεν έχουν φανεί ποτέ στις κάμερες. Είχαν να κάνουν με πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν έναν συγκάτοικο μέχρι και στο σπίτι του θα έλεγα. Υπήρχαν πράγματα που έγιναν στην πόρτα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που την έσπασε, τα οποία δεν φάνηκαν ποτέ στην τηλεόραση», ισχυρίστηκε ο Θέμης στη Νάντια Ρηγάτου.

Θέμης Κανέλλος

Ποια είναι σήμερα η σχέση του με τη νικήτρια του ριάλιτι; «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με έχει μπλοκάρει στο Instagram, όπως νομίζω όλους τους συγκάτοικους αν δεν κάνω λάθος», είπε. 

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Πήγα στο reality για τη δημοσιότητα»

Ταγμένος στην τέχνη του μακιγιάζ και της ομορφιάς, εκμυστηρεύτηκε ότι παρότι είναι μόλις 18 ετών κάνει μπότοξ κι ενέσεις υαλουρονικού, ενώ έκανε και λίγο πριν μπει στο «Big Brother».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top