Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Πήγα στο reality για τη δημοσιότητα»

«Φλερτάρει» και με την πολιτική η δικηγόρος

Ήταν σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση το 2020

Ψυχαράκη: «Τα 100.000 ευρώ είναι λίγα μπροστά σ’ αυτά που θέλω να κάνω»

Ο λόγος για τη μεγάλη νικήτρια του «Big Brother», Άννα Μαρία Ψυχαράκη, που σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, οι προτάσεις που τη θέλουν ως μέλος στο πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών πέφτουν βροχή, ενώ ακούστηκε ότι της έγινε πρόταση να ενταχθεί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με την ιδιότητα της δικηγόρου.

«Ήθελα να μάθω το μηχανισμό της τηλεόρασης. Ήθελα να πάρω μία δημοσιότητα, για αυτό άλλωστε πήγα και στο Big Brother». Η δικηγόρος από την Κρήτη έκανε το πρώτο της live στα social media, απαντώντας σε ερωτήσεις followers της που θέλουν να τη δουν και στην.... πολιτική. 

Ψυχαράκη: Θα τη δούμε κοντά σε γνωστό παρουσιαστή της ενημέρωσης;

Όπως δήλωσε: «Έχω δεχτεί πολλές προτάσεις, κάποια μέρα θα κάνω γκάλοπ: πού θέλετε να με δείτε, στη Βουλή ή στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση θέλετε εσείς!». Στην αναφορά ότι μοιάζει με την Ελένη Μενεγάκη, απάντησε: «Η Μενεγάκη μας είναι μία. Δεν μπορεί κανένας να την αντικαταστήσει και την αγαπώ πάρα πολύ». 

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω»

Τοποθετήθηκε και για το βίντεο που την έδειχνε να χορεύει έξαλλα στη Μύκονο. «Το βίντεο αυτό το είχα εγώ στο Instagram μου και δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι ανήθικο. Ανήθικο ήταν αυτό που έκαναν εκείνοι, που ενώ το γνώριζαν, γιατί το είχα ανεβάσει από το 2018, το δημοσίευσαν την τελευταία εβδομάδα. Το ότι παρακαλούσα έναν άνθρωπο, είναι απαράδεκτο! Δεν τον ξέρω καν αυτόν τον άνθρωπο. Τελεία και... μήνυση. Θα το διερευνήσω και αναλόγως θα πράξω», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top