Ψυχαράκη: «Τα 100.000 ευρώ είναι λίγα μπροστά σ’ αυτά που θέλω να κάνω»

Σκοπεύει να πάρει μέρος και σε άλλο ριάλιτι;

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Big Brother η νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη δήλωσε πως δεν θα έπαιρνε μέρος σύντομα και σε κάποιο άλλο ριάλιτι καθώς τα μηνύματα που ήθελε να περάσει, τα πέρασε. 

«Δεν πήγα για να πάρω τη δημοσιότητα προς όφελος μου. Το λέω και το έδειξα εκεί με πράξεις. Ήμουν η μοναδική που δεν κοιμήθηκε, δεν ξεκουράστηκε, έκανα τα πάντα εκεί. Ήθελα να δώσω δύναμη στον κόσμο με τη συμμετοχή μου και δεν περίμενα να ζήσω αυτές τις δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι» τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό  7 Μέρες Tv.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν κέρδισε μόνο δημοσιότητα από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ αλλά και 100.000 ευρώ αφού ήταν η νικήτρια. Η ίδια ωστόσο δήλωσε πως το χρηματικό έπαθλο είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτά που θέλει να κάνει. 

Big Brother: Νικήτρια η Άννα Μαρία - Έπαθε σοκ με την ανακοίνωση

«Μπροστά σε αυτά που θέλω να κάνω είναι πάρα πολύ λίγο, αλλά αποτελεί μια σταθερή βάση που πάνω σε αυτή έχω σκοπό να κάνω πάρα πολλά έργα για τον κόσμο. Θα βοηθήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους γνωστούς μου και τους αγνώστους με έργα, με πράξεις» ξεκαθάρισε η ίδια.


 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top