Big Brother: Νικήτρια η Άννα Μαρία - Έπαθε σοκ με την ανακοίνωση

Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη ξέσπασε σε κλάματα

Γυναικεία… υπόθεση ήταν ο τελικός του Big Brother, αφού στο τέλος έμειναν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Σοφία Δανέζη, με την πρώτη να επιβεβαιώνει τα προγνωστικά και να στέφεται νικήτρια του ριάλιτι, κερδίζοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Διάβασε όλα τα Lifestyle νέα

Η αγκαλιά της Άννας Μαρίας με τον Χάρη Βαρθακούρη. Φωτογραφία, NDP

Μετά από 16 εβδομάδες και 20 συμμετέχοντες το Big Brother έριξε αυλαία. Η τελική πεντάδα ήταν οι: Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Σοφία Δανέζη. 

Άννα Μαρία και Χάρης Βαρθακούρης μετά την ανακοίνωση της νίκης. Φωτογραφία, NDP

Πέμπτος στην προτίμηση του κοινού ήρθε ο Γρηγόρης, ο οποίος έφυγε πρώτος από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ακολούθησε τέταρτος ο Ζακ, τρίτος ο Δημήτρης και δεύτερη η Σοφία, αφήνοντας την πρωτιά στην Άννα Μαρία.

Η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη, ξέσπασε σε κλάματα μετά την ανακοίνωση της νίκης της από τον Χάρη Βαρθακούρη. Περνούσε από κάθε γωνιά του σπιτιού ενώ παράλληλα ούρλιαζε ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη του, αφού την στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

Οι δίδυμοι σηκώνουν στα χέρια την Άννα Μαρία μετά τη νίκη της. Φωτογραφία, NDP

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Eίμαι σε κατάσταση σοκ

«Γεια σας! Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλον τον κόσμο. Νιώθω πάρα πολύ ευλογημένη. Ακόμα δεν το έχω καταλάβει, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είμαι σε κατάσταση σοκ. Να πιστεύετε στον Θεό… Εγώ πιστεύω στον Θεό! Αυτός ο Θεός μου έκανε και θαύματα και είμαι εδώ γιατί ο Θεός σας έβαλε στο μυαλουδάκι σας ότι ναι, είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Κρήτη και είμαι και ψυχάρα και το λέω και με πράξεις και είναι αληθινό. Είναι όλα αληθινά αυτά που είπα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τη μαμά της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.Φωτογραφία, NDP

Και πρόσθεσε: «Θέλω να βοηθήσω πάρα πολύ κόσμο, έχω αγωνιστεί πολύ στη ζωή μου. Όπως πολύς κόσμος, έτσι και οι γονείς μου δεν τα έχουν βάλει ποτέ κάτω. Να μην το βάζετε ποτέ κάτω και να μη ξεχνάτε από πού ξεκινάτε. Δε θέλω να αποχωριστώ το σπίτι, γιατί το αγάπησα. Εκεί έζησα πάρα πολλές στιγμές, πολύ έντονες στιγμές. Με έπρηξαν λίγο από την αγάπη που τους έδωσα. Νομίζω πως τα παιδιά θα με αγαπήσουν κάποια στιγμή. Δε ξέρω. Εγώ τα αγάπησα, όπως και να ‘χει. Ο καθένας τους έχει μια αξία και ο κόσμος πρέπει να τους τις αναγνωρίσει. Όλοι έχουμε αξίες. Εγώ έχω κάποιες άλλες σταθερές αξίες και δεν τις πρόδωσα. Να είστε πάντα καλά. Το ευχαριστώ στον κόσμο είναι λίγο».

Διάβασε όλα τα Lifestyle νέα

Ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και τον αδελφό της Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. «Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει στο εισαγωγικό της βίντεο στο Big Brother.

Επίσης η 36χρονη δικηγόρος δήλωνε μόνη της εδώ και 2,5 χρόνια, ενώ είχε εκφράσει την προτίμησή της στους άνδρες παλαιάς κοπής. Επίσης είχε πει πως ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους. Τέλος, είχε προειδοποιήσει πως της αρέσει να μιλάει πολύ και να τρώει, ενω είχε δηλώσει «υπερπροστατευτική με όλους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top