Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω»

Η νικήτρια του Big Brother έδωσε την πρώτη της συνέντευξη

Το βράδυ της Παρασκευής, όπου προβλήθηκε ο τελικός του «Big Brother», το κοινό ανέδειξε ως μεγάλη νικήτρια την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μικρούτσικος: «Θέλω έναν σεβασμό, αν κάποιοι ενοχλούνται μπορώ να φύγω»

Η ίδια λίγο μετά τη νίκη της βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μιλώντας για όλους και όλα. 

«Αυτό ήμουν, αυτό είμαι και δεν πρόκειται να αλλάξω. Πάντα ενδιαφερόμουν να μιλάω με τον κόσμο. Έβρισκα αφορμή. Δεν είδα ποτέ το έπαθλο ως χρηματικό, αλλά ως έπαθλο αγάπης. Το παράπονό μου ήταν πως δεν με κατανόησαν, γιατί ήμουν ανοιχτό βιβλίο. Τους δικαιολογούσα πάρα πολλές φορές. Τους έδωσα φροντίδα. Ένιωθα πως θα πάω σε ένα σπίτι, θα είμαστε όλοι εκεί και θα είναι και η ώρα που η Άννα Μαρία θα παίξει. Θα χαρεί. Ήταν φορές που έπαιξα και γέλασα. Αλλά αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι πέρασα έντονες δύσκολες στιγμές.

Έχω λάβει τόση αγάπη από όλο τον κόσμο. Έχω άγνοια. Δε ξέρω ποιος με συμπαθεί και ποιος με αντιπαθεί. Δε μου αρέσει η λέξη ''μισώ''. Αν με κάνετε αν νιώσω όμορφα θα σας κάνω να περάσετε ακόμη πιο όμορφα.

Ειλικρινά πήγα εκεί για να περάσω τα όμορφα μου μηνύματα. Να είμαστε όλοι μονιασμένοι. Ένιωσα άπειρες φορές ότι πατούσαν τις αξίες μου. Ένιωθα πως τις κατέστρεφαν με τη συμπεριφορά τους και παρόλα αυτά τους δικαιολογούσα. Φυσικά θα συνεχίσω να εργάζομαι ως δικηγόρος. Μου έλειψε η αγάπη από τους συγκατοίκους μου. Από το πρωί σηκωνόμουν με το χαμόγελο και τους πείραζα. Μετά κάτι γινόταν. Έκανα αυτά τα παράξενα και κάποιος κόσμος νόμιζε πως τρελάθηκα. Καλό είναι να μιλάς στον εαυτό σου, για να ξέρεις τι σου γίνεται. Προσπαθούσαν να με κάνουν να πιστέψω πως είμαι τρελή. Τους έλεγα πως θα με κάνετε να το πιστέψω πως είμαι τρελή και μετά θα γίνει εδώ της …τάνας» ανέφερε η νικήτρια του Big Brother. 

H απάντηση του Βαρθακούρη για τις δηλώσεις του Μικρούτσικου περί αποχώρησης

Μάλιστα, απάντησε σε όσους ισχυρίζονται πως παίζει θέατρο. «Σε αυτούς που λένε πως έπαιζα θέατρο συνήθως λένε πως όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις συνεχόμενα… Θέατρο, θέατρο. Είναι αυτός που κάνει το θέατρο. Δεν έβλεπαν την καμπούρα τους και πάντα τους δικαιολογούσα. Ήμουν η μοναδική παίκτρια που δε ρώτησα ποτέ συμπαίκτη μου αν με ψήφισε. Έχω σκεφτεί πώς θα αξιοποιήσω το έπαθλο. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου. Τους φίλους και τους γνωστούς που ξέρω. Και ένα σωρό αγνώστους που θέλουν βοήθεια» ανέφερε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top