Μικρούτσικος: «Θέλω έναν σεβασμό, αν κάποιοι ενοχλούνται μπορώ να φύγω»

Ο παρουσιαστής άσκησε σκληρή κριτική στον Δημήτρη Κεχαγιά

Το ξέσπασμα που είχε ο Δημήτρης Κεχαγιάς μέσα στο Big Brother κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος κατά τη διάρκεια του Live της Παρασκευής ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του διαγωνιζόμενου.

Ο Ανδρέας είπε χαρακτηριστικά πως αν ήταν ο Big Brother θα είχε αποβάλλει τον παίκτη όμως αυτό φαίνεται να ενόχλησε άτομα της παραγωγής.

««Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Εγώ δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανέναν δεν βλέπω αρνητικά, αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω και αυτά που λέω, ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Αν ενοχλούνται κάποιοι και μάλιστα, αν ενοχλούνται πολύ, μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία» δήλωσε στον Χάρη Βαρθακούρη ο παρουσιαστής και πρόσθεσε:

Ο Μικρούτσικος εξηγεί πώς έχασε την περιουσία: «Δεν είχα ούτε ένα ευρώ»

«Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, γιατί δημιούργησα πρόβλημα με αυτά που είπα πριν, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα  απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί να μην ταιριάζει. Το λέω. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτο-ισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό. Ανοιχτό το θέμα, δικό σας το θέμα. Κατά τα άλλα, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα». 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top