Ο Μικρούτσικος εξηγεί πώς έχασε την περιουσία: «Δεν είχα ούτε ένα ευρώ»

Τα δύσκολα δύο χρόνια που έζησε και η απώλεια του αδερφού του

Δείτε στο βίντεο τι είχε πει ο Αντρέας Μικρούτσικος για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Μπορεί τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος να έχει πάρει «τα πάνω του» και να έχει βάλει τη ζωή του σε μία τάξη ωστόσο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Αν δεν με περίμεναν να με διασωληνώσουν....»

Η μία ήταν όταν έχασε τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο με τον οποίο ήταν πολύ δεμένος. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί με τον αδερφό του, Θάνο 

 «Καταρχήν αδερφός. Σπουδαίος αδερφός. Πίστεψέ με, δε μεγεθύνω, ούτε υπερβάλλω για τον ρόλο του αδερφού μου. Μου είναι αδύνατον να το κάνω αυτό. Ήταν ο τρόπος του ο μοναδικός και ο αναντικατάστατος. Πάντα σαν να κρατούσε ένα πατρικό μπαστούνι. Και πάντα ήξερε να αλλάζει, να προσαρμόζει τον ρόλο του σε σχέση με τις εποχές. Ο δικός μου άνθρωπος.

Αγαπώ και τους γονείς μου. Αλίμονο. Αλλά οι γονείς “φεύγουν” ή φεύγουν. Ο ομφάλιος λώρος κόβεται. Μένει η αγάπη. Ο Θάνος όλες αυτές τις ιδιότητες, όλα τα συναισθήματα, όλες τις ευαισθησίες τις εξέλιξε και τις ανέπτυξε. Όταν “έφυγε” έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Πήρε βαθιά ανάσα και σαν χείμαρρος ξεχύθηκε. Με τσακισμένη φωνή. Κι αυτή η απώλεια είναι ανοικονόμητη και για μένα αλλά και για την κοινωνία μας. Μεγάλη χασούρα. Μεγάλη απώλεια. Δεν το λέω με το τετριμμένο στυλ όταν για κάποιο καλλιτέχνη λέμε “τώρα χωρίς αυτόν η μουσική έγινε πιο φτωχή» δήλωσε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο παρουσιαστής.

Η άλλη πολύ οδυνηρή περίοδος της ζωής του, όπως ο ίδιος είπε, ήταν όταν έχασε όλη του την περιουσία.

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος 

 

Αυτό συνέβη επειδή εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπος και απέκτησε πολλά χρέη.

«Από εκεί λοιπόν που είχα τα πάντα, μετά τίποτα. Από δύο κακές κινήσεις που έμπλεξα. Όπου κάποιος, δεν λέω το όνομα του, μου πρότεινε να κάνω κινήσεις επαγγελματικές, από ένα πρότζεκτ. Έτσι εγώ έβαλα τα πάντα κι αυτοί ενώ μου είχαν υποσχεθεί και τους πίστεψα, τραβήχτηκαν πίσω. Με αποτέλεσμα να χάσω όλη μου την περιουσία. Ήμουν κλεισμένος στο σπίτι, έβγαινα, αλλά δεν πήγαινα με τις παρέες μου, να μην τους στεναχωρήσω. Όλο αυτό το σκηνικό επί δύο χρόνια. Και όλους αυτούς τους μήνες και τις ημέρες διάφοροι να βαράνε τα κουδούνια της πόρτας και του τηλεφώνου. Να αφήνουν χαρτιά με χρέη πολλά. Έτσι τα έχασα όλα. Οικόπεδα, μετρητά, ακίνητα, όλες τις τραπεζικές καταθέσεις. Όλα. Δεν μου έμεινε ούτε ένα ευρώ. Και ερχόταν ο Θάνος και ζούσα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top