Στην κορυφή των επιλογών για ενημέρωση και ψυχαγωγία το site του Star

Πάνω από 3.000.000 μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το star.gr τον Νοέμβριο

Πάνω από 3 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες επισκέφθηκαν το site του Star τον Νοέμβριο, για να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από το ενημερωτικό portal του star.gr, καθώς και από το βραβευμένο site της τηλεόρασης του Star, το star.gr/tv.

Τέσσερα βραβεία για το Star στα Digital Media Awards

Τα βίντεο του Star είχαν και πάλι την τιμητική τους, με πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές (video views) για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.

Στην κορυφή των επιλογών για ενημέρωση και ψυχαγωγία το site του Star

Στο star.gr το βίντεο πλαισιώνεται από κείμενο και εικόνα, ενώ οι επισκέπτες του portal θα βρουν αναλύσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις σε πολιτικό, οικονομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Στο star.gr/tv οι διαδικτυακοί χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Star σε live streaming, αλλά και να βρουν on demand ολόκληρα επεισόδια και highlights από τις αγαπημένες τους εκπομπές.

 

Τον Νοέμβριο οι επισκέπτες του site παρακολούθησαν on demand επεισόδια του δημοφιλούς διαγωνισμού μόδας Greece's Next Top Model 3. Τα νούμερα ήταν εντυπωσιακά, με τους μοναδικούς χρήστες να πλησιάζουν τους 400.000 σε μία ημέρα!

Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο αποκλειστικά στο star.gr/tv και συγκεκριμένα στο link https://www.star.gr/tv/psychagogia/greeces-next-top-model-3/, όπως και όλα τα δελτία ειδήσεων του σταθμού, στο https://www.star.gr/tv/enimerosi.

Επίσης, παρακολούθησαν επεισόδια και highlights από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, Στη Φωλιά Των Κου Κου, Αλήθειες με τη Ζήνα, Shopping Star, Τροχός της Τύχης, Stars System, TractioN, όλες διαθέσιμες στο https://www.star.gr/tv/psychagogia
και βεβαίως τα επεισόδια του νέου 4ου κύκλου της καθημερινής σειράς Elif στο https://www.star.gr/tv/seires/elif/

Διαθέσιμα on demand στο star.gr/tv είναι και επεισόδια από αγαπημένες παιδικές σειρές της Starland, της κορυφαίας παιδικής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση, που είναι 1η στην προτίμηση των παιδιών.

Στόχος της ομάδας Online Media είναι το star.gr και το να γίνουν οι καθημερινές επιλογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ολοένα και περισσότερων χρηστών του διαδικτύου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top