Στην κορυφή των επιλογών για ενημέρωση και ψυχαγωγία το site του Star

Ο αριθμός προβολών των σελίδων του Star για τον Οκτώβριο έφτασε τα 26,5 εκ.

Όλο και περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου επιλέγουν να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν από το ενημερωτικό portal του star.gr, καθώς και από το βραβευμένο site της τηλεόρασης του Star, το star.gr/tv, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία.

Στην κορυφή των επιλογών για ενημέρωση και ψυχαγωγία το site του Star stargr

stargr site

Τον Οκτώβριο 2,8 εκατομμύρια μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το star.gr για να ενημερωθούν για τις συνεχόμενες εξελίξεις σε πολιτικό, οικονομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο, καθώς και για να παρακολουθήσουν ζωντανά σε live streaming ή on demand, ολόκληρα επεισόδια και highlights από τις εκπομπές του Star. Ο αριθμός προβολών των σελίδων του Star για τον Οκτώβριο έφτασε τα 26,5 εκατομμύρια.

Πρωτιά και τον Οκτώβριο για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Επίσης, τον Οκτώβριο το star.gr σημείωσε ρεκόρ βίντεο προβολών με 6,31 εκατομμύρια video views.

stargr επισκεψιμότητα site analytics views site greek sites

Οι επισκέπτες του site του Star παρακολούθησαν on demand επεισόδια του δημοφιλούς διαγωνισμού μόδας Greece's Next Top Model 3, τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο αποκλειστικά στο star.gr/tv και συγκεκριμένα στο link https://www.star.gr/tv/psychagogia/greeces-next-top-model-3/, καθώς και όλα τα δελτία ειδήσεων του σταθμού, στο https://www.star.gr/tv/enimerosi.

Επίσης, παρακολούθησαν επεισόδια και highlights από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, Στη Φωλιά Των Κου Κου, Αλήθειες με τη Ζήνα, Shopping Star, Τροχός της Τύχης, Stars System, όλες διαθέσιμες στο https://www.star.gr/tv/psychagogia και βεβαίως τα επεισόδια του νέου 4ου κύκλου της καθημερινής σειράς Elif (https://www.star.gr/tv/seires/elif/). Διαθέσιμα on demand στο star.gr/tv είναι και επεισόδια από αγαπημένες παιδικές σειρές της Starland, της κορυφαίας παιδικής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση, που είναι 1η στην προτίμηση των παιδιών.

Στόχος της ομάδας Online Media είναι το star.gr και το star.gr/tv να γίνουν οι καθημερινές επιλογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ολοένα και περισσότερων χρηστών του διαδικτύου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top