Εμμάνουελ: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρηση απ' τo GNTM

Ήταν η δεύτερη φορά που αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3, τα μοντέλα κλήθηκαν να  φωτογραφηθούν  σε ζευγάρια και να δημιουργήσουν με τα κορμιά τους γράμματα της αλφαβήτου και όλο αυτό καθώς θα στέκονταν επάνω σε…. ξυλοπόδαρα!

GNTM: Εμμάνουελ ή Μαριαγάπη; Ποιος αποχώρησε;

GNTM: Τα μοντέλα αποφάσισαν ποιος θα πάρει την καλύτερη φωτογραφία!

Τα 10 επίδοξα μοντέλα «έβαλαν τα δυνατά τους» και προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να διεκδικήσουν το «εισιτήριό» τους στην επόμενη φάση.

Τελικά τη λιγότερο εντυπωσιακή φωτογραφία είχαν η Μαριαγάπη και ο Εμμάνουελ, με τον δεύτερο τελικά ν' αποχωρεί. Να θυμήσουμε ότι ο Εμμάνουελ είχε ξαναφύγει από τον διαγωνισμό πριν μερικά επεισόδια και επέστρεψε, καθώς του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.

Αυτή τη φορά, η αποχώρησή του είναι οριστική και ο ίδιος έκανε λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου στην τηλεόραση του Star την πρώτη του ανάρτηση.

gntm ποιοι έχουν μείνει φαβορί ποιος αποχώρησε Εμμάνουελ GNTM 3

Η ανάρτηση του Εμμάνουελ:

«The Journey just begins. Πρώτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι έλεγα στην τηλεόραση. Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορά) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τύχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποία το έζησα όλο αυτό κι στους ανθρώπους μπροστά αλλά κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες. (Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονολήπτες και όλα τα άτομα της παραγωγής) που έκαναν αυτή την εμπειρία αξιοζήλευτη. Έχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω όλους εσάς αλλά κι να με ξαναγνωρίσετε».
gntm 3 ποιος έφυγε αποχώρησε ο Εμμάνουελ αποχώρηση παίκτης

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 3

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top