Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν το παίζω η ωραία του χωριού»

Τι είπε για τις σχέσεις της με τις άλλες γυναίκες και τη μνήμη χρυσόψαρου!

Είναι τρισευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της και των δύο γιων της και μαζί τους βιώνει μία τρελή καθημερινότητα. Παρ’ όλα αυτά στο άκουσμα του «τρίτου παιδιού» παραλίγο να… βγάλει σπυριά. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμτης στο «The 2Night Show».

κατερινα παπουτσακη the 2night show

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογραφίζει τα αγόρια της

«Στην εφηβεία ήμουν ζόρικη. Αν μάθεις ένα παιδί πού ήσυχο ξαφνικά έκανα κουτσουκέλες που ήταν ανατροπή για τους γονείς μου. Η πιο καραμπινάτη – που δεν ήταν τόσο τραγική τώρα που το σκέφτομαι –  ήταν όταν έκανα μία 6ωρη απουσία από το σχολείο . Άλλη μία ήταν όταν η μαμά μου με άφησε για να πάει στο εξωτερικό είχα βγει με τη φίλη μου βράδυ και γύρισα πρωί, είπε αρχικά μιλώντας για την εφηβεία της ενώ εξομολογήθηκε ότι είχε αλλάξει και σχολείο γιατί κάποια παιδιά την παρενοχλούσαν.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το αν έχει αισθανθεί ζήλεια από άλλες γυναίκες, η ίδια απάντησε πως παίζει το χαρτί του «καραγκιόζη» και δεν το παίζει η ωραία του χωριού όταν βλέπει κάποια γυναίκα που τη θεωρεί «αντίπαλο».

Ότι η μνήμη δεν είναι το ατού της είναι γνωστό. Πώς το σχολιάζει η ίδια;

«Με έχει βοηθήσει πολύ στη ζωή μου το γεγονός ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου. Με κάνει να μην κρατάω μαύρα πράγματα, που με πληγώνουν. Συγχωρώ αυτομάτως πολύ εύκολα. Δεν θα κρατήσω κακία. Είναι κακό γιατί μπορεί να ξεχνάω πράγματα και να την πατάω δύο φορές», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top