Άρης Τσάπης: «Στο “Ευτυχισμένοι μαζί” νόμιζα ότι είμαι εγώ & κανείς άλλος»

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι είχε «καβαλήσει το καλάμι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο «Θανάσης Μαυροτσούκαλος», κατά κόσμον Άρης Τσάπης και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένειά του αλλά και τη μεγάλη δημοσιότητα που κέρδισε μέσω της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» που τον έκανε να «την ψωνίσει».

Άρης Τσάπης: Στο Ευτυχισμένοι μαζί νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανείς άλλος

«Όταν ψωνίστηκα με τη δημοσιότητα ο πατέρας μου με προσγείωσε. Μου είπε ''δε θα είσαι πάντα αναγνωρίσιμος και μπορεί να προσγειωθείς απότομα και να πάθεις μέχρι και κατάθλιψη''.

Πέρασα δύσκολη εφηβεία. Έβγαινα έξω μέχρι το πρωί και ήμουν 15 χρονών. Με έπαιρναν οι γονείς μου τηλέφωνα και δεν τους τα σήκωνα. Τους έλεγα ψέματα. Άλλαξα παρέες και δεν έκανα παρέα με αυτούς που είχα μεγαλώσει. Φάνηκε ότι ψωνίστηκα. Τα λόγια του πατέρα μου με ταρακούνησαν από την επόμενη κιόλας μέρα.

Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα από την Αλβανία, μέναμε σε ένα σπίτι μαζί με άλλες δύο οικογένειες. Είναι δύσκολο για τους οικονομικούς μετανάστες που έρχονται και ξεκινούν τη ζωή τους από το μηδέν. Ήρθαμε μαζί με τους θείους μου. Θυμάμαι μέναμε σε ένα σπίτι με αυλή, τρεις οικογένειες και η τουαλέτα δεν ήταν καν μέσα στο σπίτι.

Δεν θυμάμαι καμία μέρα τη μητέρα μου να μην δουλεύει. Ξυπνάει 8 το πρωί καθαρίζει σπίτια, πάει μετά στο νοσοκομείο και καθαρίζει και έρχεται το βράδυ. Το κάνει μόνο και μόνο για να μην λείψει τίποτα σε κανέναν» εξομολογήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Άρης Τσάπης.

«Άρχισα να ‘’την ακούω’’ μετά τη μεγάλη προβολή που ήρθε με την τηλεόραση. Για ένα παιδί που είναι 14 χρόνων και από εκεί που δεν το ξέρει κανένας, το δείχνουν με το δάχτυλο είναι δύσκολο να το διαχειριστεί.

Νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλος. Μου άρεσε που έβγαινα έξω και με ήξεραν όλοι. Ευτυχώς επειδή άκουσα τον πατέρα μου το βράδυ που με συμβούλεψε όταν τελείωσε όλο αυτό δεν επηρεάστηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Τσάπης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top