Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στα αυστηρά σχόλια του Γιώργου Μουκίδη

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στα αρνητικά σχόλια που έκανε λίγες μέρες πριν για εκείνον ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Γιώργος Μουκίδης.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι πόζες στον φακό με μαγιό και οι κοιλιακοί φέτες

«Δε μου άρεσε καθόλου που τραγούδησε Μητροπάνο, δεν χρειάζεται. Αφού πήγαν καλά τα "Ξημερώματα" και κάποια άλλα τραγουδάκια τέτοια, ας μείνει εκεί. Τον έχω ακούσει και στο μαγαζί να λέει κάποια κομμάτια των Κατσιμιχαίων κι έκλαιγα από τη στενοχώρια μου» δήλωσε ο δημιουργός πολλών επιτυχιών.

Νατάσα Θεοδωρίδου Γιώργος Μουκίδης

Ο Γιώργος Μουκίδης με τη Νατάσα Θεοδωρίδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, απόσπασμα από την οποία προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται», ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση.

«Όλα τα ακούω. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, έχει ο καθένας το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Ο τελευταίος κριτής είναι ο κόσμος ο οποίος και θα αποφασίσει. Εγώ δε θα βγω ποτέ να πω "Για ποιο λόγο το 'κανες, γιατί το είπες;", δε θα μπω ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να λέει ό,τι θέλει, σε μια δημοκρατική κοινωνία ζούμε. Ο κόσμος είναι ο τελευταίος κριτής και θα αποφασίσει αν κάποιος αξίζει ή όχι» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top