Κατερίνα Ζαρίφη: Επιστρέφει στην τηλεόραση ως κεντρική παρουσιάστρια

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλος και τον Ηλία Γκότση

Κατερίνα Ζαρίφη - Παυλος Σταματόπουλος -Ηλίας Γκότσης

«#not» στο φετινό καλοκαίρι λέει η Κατερίνα Ζαρίφη! Η παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό από τις 15 Ιουλίου με την εκπομπή «Kαλοκαίρι #not».

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση υπόσχονται να γίνουν η αγαπημένη παρέα του καλοκαιριού, όπου με χιούμορ και διασκεδαστικά παιχνίδια θα κάνουν διαφορετικά τα πρωινά.

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη έγινε  γνωστή  μέσα από τη συμμετοχή της στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 και μάλιστα η «χημεία» της με την Ελένη Μενεγάκη, ήταν πολύ καλή, γι' αυτό και την ακολούθησε στον Alpha το 2005 με την εκπομπή «Καφές με την Ελένη» και την απολαμβάναμε στο πάνελ της παρουσιάστριας.

Το 2008 αποχώρησε από την ομάδα της Ελένης και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτουςαποφάσισε να δικιμάσει τις δυνατότηές της στην παρουσίαση εκπομπής και έτσι την είδαμε να παρουσιάζει   τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 μαζί με τον Νίκο Μουτσινά.

Η εκπομπή δεν πήγε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και η Κατερίνα Ζαρίφη το 2012 επέστρεψε και πάλι στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη».

Τον Σεπτέμβριο του 2018  έκανε κάτι διαφορετικό και την είδαμε να παρουσιάζει το game show με τίτλο Who's Asking? μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

 Κατερίνα, Παύλος και Ηλίας έρχονται στο OPEN τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top