Σπυριδούλα: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τη μητέρα μου γιατί μου άφησε χρέη»

Η εκ βαθέων συνέντευξη της πρώην παίκτριας του MasterChef 3

Η δήλωση της MasterChef Σπυριδούλας Καραμπουτάκη στο περιοδικό «You» σχετικά με τη μητέρα της και τις σχέσεις που διατηρούν, σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα, η μία από τους δύο φιναλίστ του διαγωνισμού μαγειρικής εξομολογήθηκε πως με τη μητέρα της δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις. Δε βρίσκονται κάθε μέρα και είχαν υπάρξει γεγονότα που τις απομάκρυναν. Στο παρελθόν είχαν κάνει μαζί μία επιχείρηση στο όνομα της Σπυριδούλας, που της έφερε χρέη και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τις έκαναν να απομακρυνθούν.

Ακόμα, η πολυσυζητημένη παίκτρια του MasterChef όταν ρωτήθηκε αν η μητέρα της παρευρέθηκε στον τελικό του παιχνιδιού απάντησε: «Όχι, γιατί είναι ένας άνθρωπος που επίσης δεν θέλει τις κάμερες και τη δημοσιότητα (όπως και ο σύντροφός της, Αποστόλης, που επίσης δεν ήταν στο πλευρό της Σπυριδούλας στον μεγάλο τελικό). Μπορεί να είχε θέμα επειδή βρισκόταν εκεί ο πατέρας μου, γιατί δεν έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, αλλά γενικά δεν ήθελε να έρθει και δεν πιέζω ανθρώπους. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν ήταν δίπλα μου ή βρισκόταν στο πλευρό μου με τον δικό της τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top