Γνωστή ηθοποιός: «Στα 15 μου έμεινα έγκυος. Πήγαινα σχολείο με το παιδί»

Μίλησε για την περιπετειώδη ζωή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, πήγε καλεσμένη η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής αλλά και την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε.

«Στο σχολείο πήγαινα με το μωρό. Όταν τελείωσα το λύκειο, ο Δημήτρης ήταν τριών ετών. Τη μητρότητα εγώ την αισθάνθηκα σε μεγαλύτερη ηλικία, στα 22-23, όταν ο Δημήτρης είχε μια πολύ δύσκολη εγχείρηση κι εκεί ταράχθηκα και συνειδητοποίησα ότι είμαι μητέρα. Μέχρι πριν τον ένιωθα σαν… παιχνιδάκι. Στα 15 μου έμεινα έγκυος και στα 16 γέννησα. Τότε ο πρώην σύζυγός μου με είχε “κλέψει”, είχαμε φύγει, μας βρήκε η αστυνομία… Εγώ τότε 15 κι εκείνος 19».

Χριστινα Παππά με τον γιο της

Αναφέρθηκε, επίσης, στην εμπλοκή του ονόματός της σε κατάστημα στο οποίο βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες. «Την απόφαση την ήξερα από την αρχή, αλλά με πλήγωσε που έκαναν όλοι τον δικαστή και άφηναν υπόνοιες για εμάς στην υπόθεση του μαγαζιού. Ήθελα να πεθάνω. Από τους λίγους παρουσιάστηκε ότι ίσως είμαστε μπλεγμένοι κλπ. Αυτό το μικρό ποσοστό που έγραψε πικρόχολα σχόλια, με έκανε να μην το έχω ξεπεράσει ακόμα. Τώρα αρχίζω να το ξεπερνάω».

«Έβαζαν το πρόσωπό μας για να πουλάει και άφηναν ‘συννεφάκια’ για εμάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή, ο οποιοσδήποτε μπορεί να την πατήσει. Έχουμε τόσα μαγαζιά, συνέβη σε ένα, ήταν κακιά στιγμή, πάει, πέρασε» δήλωσε η ίδια και συνέχισε: «Εμείς ήμασταν συνεργάτες μαζί τους. Δεν είχαμε ουδεμία σχέση, γι’ αυτό και παμψηφεί αθωωθήκαμε, χωρίς κανέναν περιορισμό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top