«Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει»! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου! 

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αποκάλυψε ένα μέρος της υπόθεσης. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως το «Καφέ» στα νέα επεισόδια δε θα υπάρχει.

«Μου αρέσει πολύ αυτό που γράφουμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα που μπαίνουν. Δεν θέλω να πω αν είναι ακόμη Δήμαρχος ο Πώποτας. Από την παλιά ομάδα όλοι θα παίξουν. Απλά δεν είναι όλοι σε όλη την έκταση της σειράς. Όλοι παίζουν και κάποιοι πολύ μεγάλους ρόλους. Κάποιοι από τους παλιούς παίζουν φιλική συμμετοχή.

Θα είναι στην ίδια τοποθεσία, στο Κολοκοτρωνίτσι. Το Καφέ δεν υπάρχει. Η καινούργια ιδέα είναι πως κάποιος άλλος ανοίγει το Καφέ της Χαράς. Το πιο σημαντικό ήταν να αλλάξει το μέρος που έδωσε την τοποθεσία της σειράς. Η Ρένια Λουιζίδου θα παίξει. Αισθάνομαι πως το Καφέ γυρίζει στην καταλληλότερη εποχή. Με νοιάζει να είναι ωραίο, να το χαρώ και να ανανεώσω τη σχέση μου με τον κόσμο. Δεν θέλω να αποδείξω τίποτα, με νοιάζει να κάνω μια ωραία δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top