Η απάντηση Λαζόπουλου για το κόψιμο του «Τσαντιριού»

«Είναι fake news!»

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν δημοσιεύματα πως οι ιθύνοντες του OPEN αποφάσισαν να μειωθεί το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» κατά μία ώρα και να ολοκληρώνεται στις 23:00, όπως έγινε και χθες το βράδυ.

Ωστόσο, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει μία απάντηση σε όλα αυτά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Για να λύσω και κάτι, κανονικά ήταν Αλ Σιχτίρι δεν θα είναι όμως Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μία έμπνευση. Να οργανώσω μία συζήτηση και να ρίξω φως στην Ιστορία, αλλά το κανάλι θεώρησε αλλά καλά θεώρησε ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μία άλλη εκπομπή. Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή και να μην ακολουθεί μία ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια εκπομπή που να λέγεται “Φως στην Ιστορία” και να είμαι από κάτω εκεί με εσάς και να ρωτάτε και να ρωτάμε όλοι και να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους και εμείς να ρωτάμε να μαθαίνουμε. Είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, όποτε δεν πρόλαβα να οργανώσω όλο αυτό και άκουσα διάφορα. Ο Γιάννης Πλούταρχος θα είναι την επόμενη Τρίτη εδώ, στο Αλ Σιχτίρι».

«Λύγισε» on air ο Λάκης Λαζόπουλος – Τι συνέβη;

Γεγονός είναι πως παρότι ο μεγάλος κωμικός είναι ένα από τα μεγάλα χαρτιά του σταθμού, η εκπομπή που άλλοτε έσκιζε σε τηλεθέαση, πλέον δεν τα καταφέρνει καλά στα νούμερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top