Βασίλης Λυριτζής: Η τελευταία του επιθυμία λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή!

Η αντίδραση του δημοσιογράφου όταν έμαθε για τον καρκίνο

O Βασίλης Λυριτζής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από «μάχη» με τον καρκίνο του εγκεφάλου, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του. Ο δημοσιογράφος πάλεψε γενναία με την ασθένεια μέχρι και το τέλος, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Θλίψη: Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λυριτζή

Βασίλης Λυριτζής: Η «μάχη» του με τον καρκίνο του εγκεφάλου

Ο Καμπουράκης στο star.gr: Αποχαιρετά συγκινημένος τον Βασίλη Λυριτζή

Το περιοδικό «People» έκανε ένα αφιέρωμα στον δημοσιογράφο, όπου μεταξύ άλλων δημοσιεύει την αντίδραση του όταν έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, αλλά και την τελευταία του επιθυμία, την οποία ανέφερε στη σύζυγό του Ελένη, όταν κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Βασίλης Λυριτζής πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα κάπου στα τέλη Νοεμβρίου, αλλά συνέχισε να κάνει εκπομπή στον Real FM.

Αποχώρησε αξιοπρεπώς, όταν σχεδόν είχε αλλοιωθεί η φωνή του. «Τι γίνεται, ρε σύντροφε, με τον βήχα και τη φωνή; Είσαι καλύτερα;» του έστελναν μηνύματα οι συνάδελφοι στο ραδιόφωνο, με τον ίδιο να απαντά: «Με ταλαιπωρεί ο παλιόβηχας, θα επανέλθω».Αυτό που τον ταλαιπωρούσε περισσότερο ήταν ο επιθετικός καρκίνος και οι νέες εστίες που είχε προλάβει να κάνει. Λίγοι γνώριζαν στην πιάτσα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του. Δεν ήθελε ο ίδιος να πάρει έκταση. Όσο κι αν το πάλεψε γενναία αυτούς τους τρεις μήνες, φαίνεται πως κάπου βαθιά μέσα του ήξερε ότι θα νικηθεί. «Όταν φύγω, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη Φλόγα (σ.σ. Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες)» ήταν η τελευταία του επιθυμία, εξομολογημένη στη σύζυγό του, Ελένη. Έτσι και έγινε…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top