Θλίψη: Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Λυριτζή

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του δημοσιογράφου που νικήθηκε από τον καρκίνο

Συγγενείς, συνάδελφοι, αλλά και φίλοι συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να «αποχαιρετήσουν» τον Βασίλη Λυριτζή.

Δείτε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου. Στην πολιτική κηδεία βρέθηκαν άνθρωποι από τον δημοσιογραφικό αλλά και πολιτικό κόσμο για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, αλλά και να συλλυπηθούν τη σύζυγό του, Ελένη και τα παιδιά του, Μαριλένα και Δημήτρη.

Το παρών «έδωσαν» μεταξύ άλλων: Ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Σίμος Κεδίκογλου, η Ρένα Δούρρου, ο Σταμάτης Μαλέλης, η Αννέτα Καββαδία αλλά και φίλοι που είχε κρατήσει από τα σχολικά του χρόνια.

«Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλης Λυριτζής

Θλίψη για τον Βασίλη Λυριτζή: Το συγκινητικό «αντίο» φίλων και συναδέλφων

Ο Καμπουράκης στο star.gr: Αποχαιρετά συγκινημένος τον Βασίλη Λυριτζή

Βασίλης Λυριτζής: Η «μάχη» του με τον καρκίνο του εγκεφάλου

Παράκληση της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να ενισχυθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα».

 

Νίκος Σηφουνάκης- Κώστας Λαλιώτης/Φωτογραφία eurokinissi

Σταύρος Κοντονής/Φωτογραφία eurokinissi

Δημήτρης Οικονόμου/ Φωτογραφία eurokinissi

Κωστής Χατζηδάκης/φωτογραφία NDP

Σταύρος Θεοδωράκης/φωτογραφία NDP

Γιώργος Καραμέρος/ φωτογραφία ndp

Γιώργος Μητσοκώστας/ φωτογραφία NDP

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου/ φωτoγραφία ndp

Τζώνυ Καλλημέρης/ φωτογραφία NDP

Το τελευταίο βράδυ του Βασίλη Λυριτζή

Ο Κώστας Γιαννακίδης  θέλησε να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο Βασίλη Λυριτζή με ένα άκρως συγκινητικό άρθρο στο protagon.gr 

«Ο Βασίλης πέθανε στις 05.10 το πρωί της Τρίτης, στο δωμάτιο 2662, στον έκτο όροφο του Άγιου Σάββα. Πέθανε ακριβώς την ώρα που, για χρόνια, έβαζε το ξυπνητήρι του για να πάει στη δουλειά, στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση. Εκείνη την ώρα διάλεξε για να βυθιστεί στον αιώνιο ύπνο ένας άνθρωπος που δε διέθετε πάνω από τέσσερις-πέντε ώρες τη μέρα στη συνάντησή του με τον Μορφέα. Θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις και φαινόμενο, ειδικά τις βραδιές που είχε μπάλα», αναφέρει στο κείμενό του ο δημοσιογράφος.

Στάθηκε γενναία απέναντι στον θάνατο. Το εννοώ, δεν είναι προσχηματικό. Το δέχθηκε και το διαχειρίστηκε με πραότητα. Με ένα σήκωμα των ώμων. Και εμείς γύρω του να βιώνουμε το αδιανόητο.

Ένας εύσωμος, φαλακρός νοσοκόμος της βραδινής βάρδιας ήρθε και πήρε τη σορό από το δωμάτιο. «Ζωή σε λόγου σας» ευχήθηκε. Δεν του απάντησε κανείς. Οικογένεια και φίλοι αρχίσαμε να μαζεύουμε το μικρό νοικοκυριό που στήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες εκεί μέσα. Και μετά, λες και φεύγαμε εμείς ταξίδι και όχι ο Βασίλης, τραβώντας βαλίτσες, κρατώντας τσάντες στην αγκαλιά, κατεβήκαμε στο κυλικείο. Γύρισα δεξιά, κοίταξα μία τηλεοπτική οθόνη, είδα τον Οικονόμου να αναγγέλλει την είδηση. Κάποιος άλλαξε κανάλι. Και ο Παπαδάκης για τον Βασίλη έλεγε. Και εκεί, με τους αγκώνες επάνω σε ένα βρώμικο τραπέζι, ποτισμένο με καφέ και πασπαλισμένο με στάχτη, έβαλα τα κλάματα.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top