Πρώην διαγωνιζόμενος δήλωσε: «Η Eurovision μας έκανε και κακό»

Σε ποιον ανήκει αυτή η δήλωση;

Πέρασαν από τη σκηνή της Eurovision και μάλιστα συγκαταλέγονται στις καλύτερες συμμετοχές της δεκαετίας που έκανε η Ελλάδα. Αλλά, κρίνοντας από τις τελευταίες του δηλώσεις, προκύπτει πως ο Ηλίας Κόζας των Koza Mostra έχει παράπονα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Ο τραγουδιστής που με το συγκρότημά του εκπροσώπησε τη χώρα μας στον ευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό του 2013, είπε μεταξύ άλλων ότι είδαν πτώση κι όχι άνοδο στην καριέρα τους, μετά από αυτή τους τη συμμετοχή.

«Σίγουρα μας έκανε καλό, απλά μας έκανε και κακό το οποίο το γνωρίζαμε ούτως ή άλλως. Ήταν ρίσκο μεγάλο. Θα υπάρξει κόσμος που θα ακούσει Koza Mostra και θα πει κατευθείαν Eurovision. Δεν απαρνούμαστε αυτό που κάναμε, ήταν μια επιλογή που την πήραμε σώας τα φρένας. Από εκεί και πέρα έχουμε κάνει πολύ κόπο, έχουμε κάνει συνεργασίες με απίθανους καλλιτέχνες που ούτε στα πιο μακρινά μας όνειρα δεν περιμέναμε, με γνωστούς καλλιτέχνες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εν τέλει, πιστεύω ότι χωρίς τη Eurovision μπορεί να τα κάναμε πιο μετά. Σίγουρα βοήθησε, αλλά δεν είναι αυτό που μας έφτιαξε», είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του STAR, "Στη Φωλιά των ΚουΚου".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top