Φουντώνουν οι φήμες - Επιστρέφει στην TV η Μιμή Ντενίση; 

Στην κριτική ποιου σόου θα τη δούμε;

Δείτε το αστείο trailer του YFSF με τη Μαρία Μπεκατώρου

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου επιστρέφει στις οθόνες μας το «Your Face Sounds Familiar». 

Οι παίκτες έχουν επιλεγεί, το trailer έχει κυκλοφορήσει όμως η κριτική επιτροπή βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των Μαρία Σολωμού, Δημήτρη Σταρόβα και Τάκη Ζαχαράτου, ενώ μένει ένας ακόμα για να συμπληρωθεί η τετράδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TV Έθνους, το τέταρτο μέλος θα είναι και το πιο «βαρύ», αφού δεν είναι άλλο από αυτό της Μιμής Ντενίση. Η ηθοποιός και θεατρική συγγραφέας έχει ήδη κάνει ραντεβού με τους ανθρώπους του ANT1, χωρίς να είναι αρνητική. Αναμένεται ακόμα ένα ραντεβού ώστε να δώσει την τελική της απάντηση.

Επιστρέφει το MasterChef - Τι είπαν οι κριτές στα γυρίσματα του trailer

Να θυμίσουμε πως στο YFSF κάθε Κυριακή θα βλέπουμε να «μεταμορφώνονται» οι: Πασχάλης Τσαρούχας, Αργύρης Αγγέλου, Ίαν Στρατής, Ευθύμης Ζησάκης, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Μελίνα Μακρή, Χρύσπα, Ελένη Φιλίνη, Κατερίνα Στικούδη, Εύα Τσάχρα.

Πέρα από την κριτική, Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η συνύπαρξη της Μιμής Ντενίση στην ίδια επιτροπή με τον Τάκη Ζαχαράτο που την έχει σατιρίσει δεκάδες φορές και όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και με τον Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο η ηθοποιός ήταν ζευγάρι πριν από αρκετά χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top