Κώστας Αποστολάκης: «Πρόσφατα έκλαψα πάρα πολύ γιατί...»

Πώς είναι για εκείνος ο παραδοσιακός άντρας;

Kαλεσμένος στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ήταν ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς είναι κατά τη γνώμη του ο παραδοσιακός άντρας αλλά και για τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του.

«Οι παραδοσιακοί άντρες είναι αυτοί που είναι αυθεντικοί με τα συναισθήματα τους. Που δεν κρύβονται. Που λένε αλήθεια. Δεν έχουν δεύτερο πλάνο και ό,τι σου πουν είναι αυτό» σημείωσε.

Όταν  ο Παύλος Σταματόπουλος τον ρώτησε για το πότε ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε, εκείνος εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας του. 

«Η τελευταία φορά που έκλαψα; Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα ρε συ; Έχασα τη μάνα μου πριν από περίπου 1,5 μήνα. Αλλά έκλαψα πολύ όμως. Όχι δεν ήταν ξαφνικό, αλλά ξαφνικά έφυγε. Δεν το περιμέναμε κιόλας έτσι όπως έγινε. Αυτή ήταν η τελευταία φορά. Αλλά έχω να σου πω ότι το περισσότερο κομμάτι της ιστορίας αυτής, το κλάμα δηλαδή, το έκανα μόνος μου. Γιατί δεν θέλω να με βλέπουν. Το λυτρωτικό είναι όταν είσαι μόνος σου και κάνεις ό,τι θέλεις, όταν τα αδειάσεις όλα. Θέλω να αλλάξουμε θέμα γιατί τα πουλάμε. Αυτά όλα δεν θέλω να τα πουλάω. Είχα πάρα πολύ γλαφυρά το θέμα της σκυτάλης, ότι δηλαδή έφυγε η μαμά μου και η κόρη μου μεγαλώνει, εντάσσεται στην κοινωνία, μαθαίνει πράγματα και ένας άλλος παρέδωσε την σκυτάλη σε έναν άλλον. Αλλάζουν και τα πράγματα. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ήταν σταθμός. Ήταν το πριν και το μετά. Όπως και ο ομφάλιος λώρος κόβεται όταν φύγει η μάνα και είναι το πριν και το μετά. Δεν έχει συνειδητοποιηθεί ακόμα. Νομίζω θα πάω στην Κρήτη και κάπου θα είναι. Δεν τα λέω όμως έτσι μελό», είπε ο ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top