Nomads Μαδαγασκάρη: Έτσι έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης! 

Δείτε όσα έγιναν στην έναρξη

Δεύτερη σεζόν για το πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» που πέρυσι ανέδειξε νικήτρια την τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη.

Έτσι, απόψε έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος, όμως αυτή τη φορά από τη Μαδαγασκάρη και όχι από τις Φιλιππίνες.

Η πρώτη αλλαγή ήρθε στην παρουσίαση με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα να παίρνουν τη σκυτάλη από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Επίσης, οι ομάδες είναι δύο και όχι τρεις. Οι Λεμούριοι με το κόκκινο χρώμα και οι Κροκόδειλοι με το μπλε, με τους παίκτες να είναι ανακατεμένοι.

Σάββας Πούμπουρας: Τι αποκάλυψε πριν την πρεμιέρα του Nomads Μαδαγασκάρη;

Ξεχάστε τη βίλα και τις πολυτέλειές της. Οι νικητές στο αγώνισμα επικράτειας θα εξασφαλίζουν τη διαμονή τους στο Νησί, το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, τη Σαβάνα. Σε αυτή οι παίκτες δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια, ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα.

Λεμούριοι: Μαριάννα Καμαρωτάκη, Τόνια Σολανάκη, Αθηνά Κωστοπούλου, Σίσσυ Ζουρνατζή, Δημήτρης Κοργιαλάς, Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR», Mike, Γρηγόρης Μόργκαν, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας.

Κροκόδειλοι: Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αννίτα Ναθαναήλ, Τραϊάνα Ανανία, Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν, Χρήστος Βασιλόπουλος, Αλέξανδρος Σήαρς, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Μάριος Ακριβόπουλος, Δημήτρης Κουκουρίκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top