Βίντεο: Όταν οι Survivors συνάντησαν τον Αντετοκούνμπο - Ο λόγος που δεν πήγε μαζί τους ο Παπαργυρόπουλος

Τη θέση του πήρε ο Αγόρου!

Οι Διάσημοι του Survivor χωρίς τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αλλά μαζί με έναν Μαχητή μπήκαν στο αεροπλάνο και ταξίδεψαν από τον τον Άγιο Δομίνικο στο Μιλγουόκι και συγκεκριμένα στο "Μπράντλεϊ Σέντερ" του Μιλγουόκι για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Σέλτικς στο Game 3 της πρώτης φάσης των playoffs του ΝΒΑ.

Όπως έγινε γνωστό στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος δεν μπορούσε να ταξιδέψει μαζί τους για ιατρικούς λόγους. Έτσι, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν παίκτη της μπλε, αφού υπήρχε μια κενή θέση.

Μετά από σύσκεψη που έκαναν μεταξύ τους διάλεξαν τον Νικόλα Αγόρου επειδή πριν κερδίσουν το έπαθλο είχε δηλώσει στον Σάκη Τανιμανίδη πως το ταξίδι στην Αμερική και ένας αγώνας NBA ήταν για εκείνον όνειρο ζωής. Έτσι, οι Διάσημοι θέλησαν να του το κάνουν δώρο.

Μετά τον αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συναντήθηκε με τους παίκτες στο γήπεδο. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας που διαπρέπει στο NBA είχε πολλές απορίες για την εμπειρία του Survivor ενώ οι παίκτες από την πλευρά τους δήλωναν συνέχεια στον Γιάννη πόσο περήφανους κάνει όλους τους Έλληνες

Στο τέλος έβγαλαν όλοι μαζί αναμνηστικές φωτο, με τους παίκτες να δηλώσουν στον μπασκετμπολίστα ότι ήταν το γούρι του, καθώς οι Μπακς έκαναν το 2-1 στη σειρά των πλέι οφ.

(Η φωτογραφία από τους... Survivors και τον Έλληνα σταρ του ΝΒΑ, όπως δημοσιεύθηκε στο Twitter των Milwaukee Bucks)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top