Η Φαίη Σκορδά σχολιάζει την Σάσα Σταμάτη: «Πάντα αισθανόταν πρωταγωνίστρια»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Τις εμφανίσεις των γυναικών στο κόκκινο χαλί του MadWalk σχολίασαν το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό. Ανάμεσα στις επώνυμες ήταν και η Σάσα Σταμάτη που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την πρωινή παρέα του ΑΝΤ1.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι οι μπότες της ήταν φτιαγμένες ειδικά για εκείνη, διακοσμημένες με σμαράγδια  και έγραφαν επάνω «Ooh La La» δηλαδή τον τίτλο της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε: «Ψέμματα παιδιά! Φορούσε μπότες "Ooh La La";».

«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το κορίτσι. Πιστεύω αυτό που ζει αυτή τη στιγμή, στα φώτα, τις φωτογραφιες και τις κάμερες, ήταν όνειρό της. Τώρα είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών, όχι ένας άνθρωπος που τα παρακολουθεί όλα αυτά. Πιστεύω έχει αλλάξει! Ήθελε να το πετύχει, το πέτυχε! Φαντάζομαι ότι είναι καλά και στην προσωπική της ζωή και νομίζω ότι είναι στα καλύτερά της», σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης ενώ πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός «Μπράβο της που το πέτυχε, αλλά μπότες "Ooh La La" ρε συ Σάσα;» επέμεινε

Σχόλιο έκανε και η Φαίη Σκορδά που είπε: «Εγώ νομίζω ότι πάντα η Σάσα αισθανόταν πρωταγωνίστρια. Και να σας πω κάτι; Είναι και μία ωραία τρέλα. Μπορεί να το υποστηρίξει όλο αυτό. Δεν μπορεί να είναι comme il faut».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top