Στο χειρουργείο ο Αντώνης Βλοντάκης: Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος στο Dancing With The Stars

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Άτυχος την ώρα του χορού ήταν, όπως έγινε γνωστό, ο Αντώνης Βλοντάκης.

Ο πολίστας είχε ατύχημα το βράδυ της Τετάρτης την ώρα που βρισκόταν στο πλατό του Dancing With The Stars κι έκανε πρόβες για το επερχόμενο show. Μάλιστα, τραυματίστηκε τόσο που θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως προβλήθηκε στο Πρωινό, έχασε την ισορροπία του, γλίστρισε και έπεσε όταν πάτησε στο νερό που βρισκόταν ως σκηνικό για τις ανάγκες της χορογραφίας, ακριβώς πίσω του.

Στην πρωινή εκπομπη προβλήθηκε απόσπασμα από τη στιγμή του ατυχήματος, ενώ όπως είπαν κόπηκε ο υπερακάνθιος τένοντας στον δεξί ώμο και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου και κατευθείαν ξάπλωσε στο χειρουργικό κρεαβάτι.

«Κατά τη διάρκεια της χορογραφίας του, είχε μία γούρνα με νερό στη σκηνή και ενώ έτρεχε, επάνω σε αυτή τη γούρνα, γλίστρησε και έπεσε κάτω. Χτύπησε πάρα πολύ άσχημα. Δυστυχώς του κόπηκε ο υπερακάνθιος τένοντας, στο δεξί του ώμο. Όπως καταλαβαίνετε, σφάδαζε στους πόνους», αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός.

 Μετά από αυτό, ο Αντώνης Βλοντάκης τίθεται εκτός του show.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top