Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντάει στην Σπυροπούλου: «Τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα είπε»

Τι είπε η παρουσιάστρια του Star για την πρώην οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου»

Καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία δήλωσε:

«Η μοναδική απομάκρυνση από την εκπομπή μου ήταν της Ζήνας Κουτσελίνη. Δεν το είχα ζητήσει εγώ και ήταν κάτι που με πείραξε πολύ γιατί με ξεγύμνωσαν και μου πήραν έναν άνθρωπο που ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα».

Την απάντησή της στα παράπονα της πρώην οικοδέσποινας της εκπομπής «Σπίτι μου-Σπιτάκι μου» έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και την Τζοάννα Χριστοφόρου.

«Τα πράγματα δεν είναι όπως τα είπε η Κωνσταντίνα, αλλά ούτε και εγώ πρόκειται να πω δημόσια αυτά που συνέβησαν. Αν εκείνη θέλει να μοιραστεί αλήθειες με τη Ζήνα, εδώ είμαι να πιούμε ένα καφέ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της οποίας η εκπομπή σημειώνει στο Star υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πρόσθεσε:

«Παρόλα αυτά όμως, είναι ένα μικρό παιδί, την αγαπώ, μας χωρίζει μία δεκαετία και κάτι παραπάνω και η ίδια η ζωή θα της δείξει πως στην πορεία θα πρέπει να αλλάξει διαδρομές ζωής, νου και ανθρώπων που επέλεξε να έχει δίπλα της όταν τους είχε πραγματικά ανάγκη, γιατί εγώ αν εκείνη το επιλέξει θα είμαι και πάλι κοντά της για να της κάνω μια αγκαλιά μάνας».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top