Το σχόλιο του Τσουρού που έκανε έξαλλη την Σκορδά: «Τώρα θα σκοτωθούμε»!

Χαμός στο Πρωινό

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο «Πρωινό»! Την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά προκάλεσε το σχόλιο που έκανε ο Κώστας Τσουρός, τη στιγμή που η παρέα της εκπομπής σχολίαζε τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών.

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας σχολίαζε την εμφάνιση της Sara Sampaio λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι ρε παιδιά, αλλά δεν έχει στήθος καθόλου» και η Φαίη τότε απάντησε: «Συγγνώμη, τώρα θα σκοτωθούμε! Βλέπεις αυτόν τον πίνακα ζωγραφικής και σαν άντρας λες «δεν έχει στήθος;».

«Για τον Πικάσο καλή είναι», απάντησε ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια τον μούντζωσε  κάτω από το τραπέζι και τόνισε: «το πρώτο σχόλιο που έχεις να κάνεις είναι αυτό; Κοιτάς το στήθος αν είναι μικρό ή μεγάλο; Είναι άσχημο να βλέπεις ένα κορίτσι ωραίο και κομψό και να μένεις σε κάτι μεμονωμένο. Αυτό με ενοχλεί... Βλέπεις έναν ωραίο άνθρωπο και ακούς κάτι σχόλια ανδρών όπως “ναι, αλλά τα νύχια της...”, “το μικρό της δαχτυλάκι είναι στραβό” και ο άλλος είναι σαν φάλαινα! Είναι άσχημο και μικροπρεπές να μένεις σε ένα πράγμα».

Δείτε το βίντεο…
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top