Μέσα από τα σίριαλ κάνουν προπαγάνδα οι Τούρκοι

Το παραδέχθηκαν και μέσα από δημοσιεύματα στον Τύπο

Μέσα από τα σίριαλ κάνουν προπαγάνδα οι Τούρκοι
«Οι Έλληνες μαθαίνουν τουρκικά, βλέποντας τηλεοπτικές σειρές». Αυτός είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet Daily News, που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.

Φαίνεται ότι η "εισβολή" των τουρκικών σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση δεν απασχολεί μόνο τους Έλληνες, αλλά και του Τούρκους... για άλλους λόγους, βέβαια!

" Με τα σήριαλ μπορούμε να μπούμε σε κάθε σπίτι και να διαδώσουμ�� τον τουρκικό πολιτισμό", δήλωσε Τούρκος υπουργός πολιτισμού, ο οποίος ομολόγησε δημόσια ότι δίνουν τα τουρκικά σήριαλ τζάμπα!! Δε θέλουν χρήματα. Ο ρόλος της κυβέρνησης είναι να εξάγουν τα τουρκικά σήριαλ και μαζί με αυτό τον πολιτισμό τους!

Η Ασί, ο Κενάν και ο Σουλεϊμάν παίζουν στην ελληνική τηλεόραση, την ώρα που οι δικοί μας ηθοποιοί ψάχνουν δουλειά! Η μόνη απαίτηση των Τούρκων είναι να μη μεταγλωττίζονται τα σίριαλ τους για να ακούγεται η γλώσσα τους!

Πολλοί μιλούν για προπαγάνδα, διαβάζοντας δημοσιεύματα σαν κι αυτό σε τουρκικές εφημερίδες. "Οι Έλληνες λένε, ότι δε βλέπουν πολλές διαφορές ανάμεσα σε αυτούς και του Τούρκους. Λένε επίσης ότι οι τουρκικές σειρές τους θυμίζουν τη δική τους οικογενειακή ζωή", τονίζει το δημοσίευμα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top