7 ευχάριστοι τρόποι να γυμναστείς αν βαριέσαι το γυμναστήριο

Πώς θα γυμναστείς χωρίς να κλείσεις προπόνηση

7 Ευχάριστοι Τρόποι Να Γυμναστείς Αν Βαριέσαι Το Γυμναστήριο

Είσαι πολύ απασχολημένη για να προσθέσεις τη γυμναστική στο καθημερινό σου πρόγραμμα ή απλά βαριέσαι το γυμναστήριο; Λογικό. Υπάρχουν, όμως, μερικοί ευχάριστοι τρόποι να γυμναστείς.

5 αλλαγές στη γυμναστική που θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερο λίπος

Δοκίμασε τους 7 απλούς τρόπους που ακολουθούν πιο κάτω για να βάλεις εύκολα την άσκηση στην καθημερινότητά σου, χωρίς να το καταλάβεις:

1. Ξύπνα μία ώρα νωρίτερα πριν ξεκινήσεις την καθημερινή σου ρουτίνα, κάνε μερικές απαλές διατάσεις ή βγες έξω για ένα γρήγορο περπάτημα.

2. Περπάτησε και μίλα. Ακόμα κι αν είσαι όλη την ώρα στο τηλέφωνο για κλήσεις εργασίας, δε χρειάζεται να κολλάς στην καρέκλα σου. Κάνε συνήθεια το να μιλάς και να περπατάς.

3. Επισκέψου το σουπερμάρκετ με τα πόδια.

5+1 λάθη που κάνεις στην προπόνηση και δε βλέπεις αλλαγή στο σώμα σου

4. Εκτέλεσε μικρές ασκήσεις, όπως καθίσματα ή προβολές, βλέποντας μια αγαπημένη σειρά.

5. Πάρε τις σκάλες. Ο ανελκυστήρας μπορεί να ανεβαίνει, αλλά σίγουρα δεν ανεβάζει τους χτύπους της καρδιάς σου. Ανέβαινε από τις σκάλες όποτε μπορείς, έστω και για έναν όροφο ή δύο.

6. Κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ιδρώσεις. Βάλε μουσική και ξεκίνησε. 

7. Όταν η/ο φίλη/ος σου προτείνει να βρεθείτε, μην κάνεις πάντα την επιλογή για το συνηθισμένο δείπνο, ποτό ή σινεμά. Πρότεινε κάτι πιο active, όπως ένα περπάτημα/τρέξιμο, ποδήλατο, extreme sport water sports κ.λπ. Αν ξεκινήσεις με αυτές τις μικρές αλλαγές, θα βρεις και άλλες πολλές ευκαιρίες για να είσαι πιο δραστήρια καθημερινά. 

Πηγή: mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top