Πώς θα επιταχύνεις τον μεταβολισμό σου έξυπνα

Αδυνάτισμα και καύση λίπους χωρίς κόπο

Είμαστε σίγουρες πως έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις ώστε να ξυπνήσει ο μεταβολισμός σου, για να καις θερμίδες και να χάνεις βάρος πιο γρήγορα και εύκολα. Το κλειδί για αυτήν την αφύπνιση αυτή δεν είναι άλλο από την άσκηση και την αύξηση των ημερήσιων καύσεων. Πώς ακριβώς λοιπόν θα το καταφέρεις;

Πρόγραμμα διατροφής για οκτώ εβδομάδες για να μην ξαναπάρεις κιλά!

Έρευνες έχουν δείξει ότι 150 λεπτά μέτριας έντασης αερόβια άσκηση την εβδομάδα είναι εξαιρετικά ευεργετικά στην υγεία και την απώλεια σωματικού βάρους, ενώ αυτό που έχει σημασία στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο η ένταση της γυμναστικής όσο η διάρκειά της. Όσο περισσότερο γυμνάζεσαι, τόσο πιο άμεσα είναι τα αποτελέσματα για τον μεταβολισμό σου.

Η δίαιτα Golo είναι η αγαπημένη των διασήμων - Τι ακριβώς είναι

Για να πετύχεις περισσότερη καύση λίπους, περπάτησε, κολύμπησε, κάνε ποδήλατο ή χόρεψε σε σταθερή ταχύτητα μέτριας έντασης για αρκετή ώρα, κάνε δηλαδή για παράδειγμα 30 λεπτά διάδρομο ή περπάτημα σε εξωτερικό χώρο, με ταχύτητα 5-6 χλμ./ώρα.

5 light αλλά νόστιμες ιδέες για βραδινό

H ενίσχυση της μυϊκής μάζας επιταχύνει σημαντικά το ρυθμό του μεταβολισμού, γι’ αυτό δείξε προσοχή ως προς τις δίαιτες εξπρές, καθώς με αυτές ενδέχεται να μην χάνεις τόσο λίπος, όσο μυϊκή μάζα και νερό από το σώμα σου. Κάνε ασκήσεις με αντιστάσεις ή με βάρη ακολουθώντας τις οδηγίες του γυμναστή σου και σύντομα θα δεις ότι ο μεταβολισμός σου θα πάρει τα πάνω του.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top