Θες σφιχτή κοιλιά και τονωμένους γλουτούς; Έτσι θα αποκτήσεις

Τρεις ασκήσεις που θα κάνεις εύκολα στο σπίτι

ασκήσεις για κοιλιά και γλουτούς

Οι ασκήσεις που θα δούμε σήμερα εστιάζουν στα σημεία ακριβώς που θες. Στην κοιλιά και στους γλουτούς. Και πριν προλάβεις να αναρωτηθείς «ποιος πάει γυμναστήριο τώρα;» , να σου πούμε πως χρειάζεσαι μόνο έναν τοίχο.

Aσκήσεις για σφιχτή κοιλιά
Γυμνάζει ώμους, κοιλιακούς, γλουτούς. Στάσου κοιτάζοντας τον τοίχο και φέρε τα χέρια τεντωμένα στο ύψος των ώμων. Λύγισε τους αγκώνες κοντά στα πλευρά σου για να πλησιάσεις το σώμα σου προς τον τοίχο, μέχρι το στήθος σου να τον αγγίξει και μετά σπρώξε πίσω στην αρχική θέση για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Κάνε 2 ή 3 σετ των 12-15 επαναλήψεων.

Ποια ώρα της μέρας κάνουμε διατροφικές ατασθαλίες;

Αντίστροφο περπάτημα
Γυμνάζει ώμους, στήθος, κοιλιακούς, γλουτούς. Ξεκίνα ξαπλωμένη ανάσκελα σε θέση «σανίδα» με τα πέλματά σου να πιέζουν δυνατά τον τοίχο. Ανέβα με τα πέλματα στον τοίχο καθώς θα φέρνεις τα χέρια σου προς αυτόν. Φτάσε όσο πιο κοντά στον τοίχο μπορείς. Σταμάτα και μετά αντίστρεψε την κίνηση για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Κάνε 2 ή 3 σετ των 8-10 επαναλήψεων.

Γέφυρα με περπάτημα
Γυμνάζει κοιλιακούς, γλουτούς. Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα επάνω στον τοίχο. Ανασήκωσε τη λεκάνη σου ώστε το σώμα σου να είναι σε ευθεία γραμμή από τους ώμους μέχρι τα γόνατα. Τράβα το δεξί γόνατο σε γωνία 90 μοιρών για να ξεκολλήσει το πέλμα σου από τον τοίχο. Σταμάτα, επίστρεψε στην αρχική θέση και επανάλαβε με το αριστερό πόδι για να ολοκληρώσεις μία επανάληψη. Κάνε 2 ή 3 σετ των 8-10 επαναλήψεων.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top