Πέντε ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να ψηλώσεις

Τεντώνουν τη σπονδυλική στήλη

ποδήλατο

Η Alice Robinson από την Αγγλία δοκίμασε πολλές δημοφιλείς μεθόδους και κατάφερε να γίνει ψηλότερη κατά 1,5 εκατοστό μέσα σε μια εβδομάδα τεντώνοντας την σπονδυλική της στήλη και αυξάνοντας το ύψος του μεσοσπονδύλιου δίσκου κατά 1-2 χιλιοστά. Γιατί να μην το δοκιμάσεις κι εσύ;

Ποιες τροφές θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά

Ποδήλατο

Το ποδήλατο αποτελεί μια άσκηση που μπορεί να σε κάνει ψηλότερη. Αυτό που έχεις να κάνεις προκειμένου να πετύχεις τον συγκεκριμένο στόχο είναι να προσαρμόσεις την σέλα έτσι ώστε τα πόδια σου να είναι τεντωμένα, αλλά να φτάνετε τα πετάλια. 

Μονόζυγο

Αυτή είναι μια από τις ευκολότερες ασκήσεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις chin-ups, απλά να κρέμεσαι κρατώντας την μπάρα. Κάνοντας αυτή την άσκηση οι σπόνδυλοι τεντώνονται και δυναμώνουν μαζί με τους κοιλιακούς σου.

Κάμψεις

Σκύψε μπροστά και προσπάθησε να φτάσεις τα δάχτυλα των ποδιών σου έχοντας πάντα τεντωμένα τα πόδια σου. Ξεκινήστε σιγά σιγά και αύξησε μέρα με την μέρα τον αριθμό των κάμψεων και το βάθος τους.

Πηδηματάκια

Το σχοινάκι, το μπάσκετ ή τα απλά πηδηματάκια είναι μια πολύ καλή άσκηση για να γίνεις ψηλότερη και να αποκτήσεις καλή στάση σώματος. Οι ασκήσεις αυτές δυναμώνουν τα κόκαλα και τους μύες.

Ανασηκώνοντας του γοφούς

Αυτή η απλή άσκηση βοηθάει στην ενδυνάμωση του κάτω μέρους της πλάτης, ενώ παράλληλα γυμνάζει τους κοιλιακούς και τους γλουτούς σου.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top