Oκτώ μυστικά ευεξίας από τη Meghan Markle

Η ηθοποιός ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Meghan Markle

Η Meghan Markle είναι ένα πρότυπο για τον υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθεί και το απλό lifestyle της.

Με τη μητέρα της να είναι μία άκρως πετυχημένη Yoga Instructor, η πρώην Δούκισσα του Sussex δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει τα μονοπάτια της μαμάς της και να μην προσθέσει τον συγκεκριμένο τύπο άσκησης στη Fitness Routine.

Γκουίνεθ Πάλτροου: Τι έχει αποκλείσει από τη διατροφή της

«Το τρέξιμο ήταν πάντα η δική μου μορφή διαλογισμού που με βοηθά να ξεφεύγω»

«Η μητέρα μου ήταν δασκάλα yoga, οπότε αυτή η πρακτική κυλά στο αίμα μου. Αγαπώ ένα έντονο vinyasa yoga μάθημα, ειδικά σε ένα σκοτεινό δωμάτιο υπό το φως των κεριών.»

«Δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία για ένα διάλειμμα. Είμαστε όλοι μας τόσο απίστευτα απασχολημένοι κάνοντας τόσα πράγματα διαρκώς. Πάντα όμως βρίσκω μια ώρα για αποσυμφόρηση. Βλέπω τηλεόραση, παίζω με τους σκύλους μου, απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Είναι επένδυση αυτό το διάλειμμα και ισορροπία.»

H Meghan Markle 

«Η σωματική και ψυχική υγεία και αυτό το συναίσθημα που έχεις μετά το workout, όλα αυτά με οδηγούν να μην χάνω ποτέ τη γυμναστική μου. Πολλές φορές και μόνο η σκέψη της γυμναστικής ακούγεται τρομακτική, υπενθυμίζω όμως στον εαυτό μου την ευφορία που νιώθω μετά.»

Jennifer Aniston: Αυτά είναι τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της

«Δεν διαπραγματεύομαι τη σημασία της αναπνοής. Αργά και με ενσυνείδηση.»

«Μεγαλώνοντας η προσέγγισή μου στην ομορφιά είναι αρκετά διαφορετική. Φροντίζω το δέρμα μου και το σώμα μου. Το πως νιώθω εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διατροφή μου, το πόσο ξεκουράζομαι, αλλά και πόσο νερό πίνω.»

«Να απολαμβάνετε τη ζωή, μόνο εσείς ξέρετε το σώμα σας. Τηγανητές πατάτες, θα μπορούσα να τρώω όλη τη μέρα. Και ζυμαρικά, αγαπώ τους υδατάνθρακες. Το ίδιο ισχύει και για το κρασί.»

«Έβρισκα το διαλογισμό αποθαρρυντικό στην αρχή, σύντομα όμως όλη αυτή η ησυχία έγινε το επίκεντρο του κόσμου μου. Δεν θα σας πω πώς και γιατί, θα πω όμως πως νιώθω πιο χαρούμενη πια και σε μεγάλο βαθμό το οφείλω στο διαλογισμό. »

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top