Τρώτε τριμμένο τυρί παρμεζάνα; Τι κίνδυνος παραμονεύει

Ποια είναι η λύση

παρμεζάνα

Στους περισσότερους αν όχι σε όλους αρέσει η παρμεζάνα είτε σε σαλάτες ή τριμμένη πάνω στα μακαρόνια ακόμη και σκέτη.

Έχεις άγχος; Μείωσέ το με τη διατροφή

Μπορεί το εν λόγω τυρί να είναι πολύ καλή πηγή ασβεστίου, ωστόσο   έκθεση του Bloomberg έδειξε πως η κατανάλωσή του κρύβει έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο.

Διατροφή στις μέρες του κορωνοιού: Πέντε tips για να μην πάρουμε βάρος

 Πολλές φορές η παρμεζάνα περιέχει κυτταρίνη, δηλαδή κομμάτια από πολτό ξύλου.

Το καλύτερο λοιπόν που μπορείτε να κάνετε για να είστε σίγουροι είναι να αγοράζετε μεγάλα κομμάτια και όχι τριμμένο τυρί. 

Πηγή:everydayhealth.com
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top