Πρεμιέρα για τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων

Μία ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση

Πρεμιέρα για τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων

Πρε��ιέρα έκανε η μουσικοθεατρική παράσταση με τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων. Η ηθοποιός στο ρολο της Αρετούσας της ηρωίδας του "Ερωτόκριτου" τραγουδά, αλλά και χορεύει.

Στην πρεμιέρα της παράστασης, με τίτλο "Ο Έρωτας στην Κρήτη είναι μελαγχολικός μα η Αρετούσα θέλει να χορέψει" οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η Μαρία Τζομπανάκη φορώντας μακρύ καφτάνι και στεφάνι στα μαλλιά χορεύει ξυπόλητη το χορό, της Αρετούσας, της ηρωίδας του Ερωτόκριτου, του σπουδαίου Κρητικού ποιητή, Βιτσέντζου Κορνάρου και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων την συνοδεύει με τη λύρα του και τραγουδά.

Οι ζωγράφοι Πέτρος και Αγλαϊα Ξενάκη έχουν φτιάξει τα σκηνικά με αντίγραφο του πήλινου δίσκου της Φαιστού, που χρονολογείται από τον 17 αιώνα π.χ και ειναι μυστήριο για τους αρχαιολόγους που προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τα σύμβολά του.

Στο πλευρό της Μαρίας Τζομπανάκη και ο γιός της, ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης , που παρακολούθησε την παράσταση και δήλωσε υπερήφανος για τη μητέρα του.

Η παράσταση θα παίζεται κάθε Τετάρτη στις 10.00 το βράδυ στην Αυλαία στο Γκάζι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top