Πρεμιέρα για την κινηματογραφική ταινία «Νήσος 2»

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές στο Star

Πρεμιέρα για την κινηματογραφική ταινία «Νήσος 2»

Πρεμιέρα έκανε η κινηματογραφική ταινία «Νήσος 2: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού» και οι πρωταγωνιστές που ήταν όλοι εκεί μίλησαν στην κάμερα του Star.

Δήλωσαν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και εύχονται η ταινία να αρέσει στον κόσμο και να την στηρίξουν όπως ακριβώς έκαναν δύο χρόνια πριν με την πρώτη ταινία που είχε τίτλο η «Νήσος».

Η ιστορία είναι η εξής: Ο Μπάμπης, ο Άγης και η Αφροδίτη εκτίουν τις ποινές τους. Την ίδια στιγμή, ο παπά Λάμπρος εκτίει μια άλλου είδους ποινή, καθώς η Ιερά Μητρόπολη του επέβαλε το επιτίμιο της «εθελοντικής προσφοράς» σε κρατουμένους.

Ο Μπάμπης και η Αφροδίτη, γίνονται κατά λάθος μάρτυρες της εξομολόγησης ενός ετοιμοθάνατου βαρυποινίτη στον παπά Λάμπρο και μαθαίνουν για την ύπαρξη ενός …θησαυρού στο νησί!

Ο ετοιμοθάνατος δίνει στον παπά Λάμπρο τον μισό χάρτη, αλλά δεν προλαβαίνει να του πει ποιος έχει το άλλο μισό! Έτσι αρχίζει το κυνήγι του …χαμένου θησαυρού!

Πρωταγωνιστούν οι: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Δημήτρης Τζουμάκης και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Επίσης η Ελένη Καστάνη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Τάνια Τρύπη, η Ζέτα Δούκα, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και άλλοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top