Καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό

Μεγάλη συναυλία για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό

Μια συναυλία αγάπης, με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α, στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο …«Χαμόγελο του Παιδιού».

Όσοι καταφέρουν να βρεθούν σε αυτή την συναυλία θα απολαύσουν από κοντά την Έλλη Κοκκίνου, την Δέσποινα Βανδή, τον ΝΙΝΟ, τον Κώστα Μαρτάκη και την Ελισάβετ Σπανού. Επίσης τους Goin’ Through, την Ήβη Αδάμου και τον OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη. Την συναυλία θα παρουσιάσουν οι: Χρήστος Φερεντίνος και Δέσποινα Καμπούρη.

«Τα χαμόγελα που έχει δώσει το «Χαμόγελο» στα 16 χρόνια της δραστηριοποίησής του μεταφράζονται σε παιδιά που έγιναν έφηβοι και όνειρα που πραγματοποιήθηκαν, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο έργο προσφοράς που είναι υποχρέωσή μας να ενισχύσουμε» αναφέρει η Έλλη Κοκκίνου στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες.

«Ο κόσμος μπορεί να γίνει πιο όμορφος αν βοηθήσουμε τα παιδιά να τον ζωγραφίσουν! Όντας μητέρα δύο παιδιών, δε σταματώ ποτέ να εκπλήσσομαι από το μαγικό χάρισμα των παιδιών να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους» τόνισε η Δέσποινα Βανδή.

Η Ελισάβετ Σπανού δήλωσε ότι «τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή προσφοράς και αγάπης. Παρακαλούμε το κοινό να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να δώσει το παρών για τα παιδιά, για το Χαμόγελο, για το αύριο».

Τέλος ο Κώστας Μαρτάκης αναφέρει, «πιθανότατα κανένας μας δεν έχει συναντήσει πιο απαιτητικό κοινό από τα παιδιά. Τα παιδιά αφουγκράζονται τις αγνές καρδιές. Η παρουσία μου στη συναυλία του Χαμόγελου θα είναι μία από τις πιο έντονες συναισθηματικά στιγμές της καριέρας μου αλλά και της ζωής μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top